Degisik cevaplar yazmasiyla :)
___kaptan___ Üye ugur1000' Alıntı: imzasıyla Genişletmek için tıkla ... ne yapalım PM kutusu dolmuş benden cevap bekliyor arkadaş dayanamadım böyle bir imza yaptım
ugur1000' Alıntı: imzasıyla Genişletmek için tıkla ... ne yapalım PM kutusu dolmuş benden cevap bekliyor arkadaş dayanamadım böyle bir imza yaptım
___kaptan___ Üye RecepBerkA' Alıntı: Şiirleriyle Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeş neyinle ünlüsün bilmediğimden nicki ile diyorum
RecepBerkA' Alıntı: Şiirleriyle Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeş neyinle ünlüsün bilmediğimden nicki ile diyorum
___kaptan___ Üye Pondusss' Alıntı: her mesaja tebessüm yazmasıyla Genişletmek için tıkla ... seviyorum bu smileyi '' ''
Pondusss' Alıntı: her mesaja tebessüm yazmasıyla Genişletmek için tıkla ... seviyorum bu smileyi '' ''
Türe Üye RecepBerkA' Alıntı: Ne nickmis be arkadas ”askıyla„ Genişletmek için tıkla ... Hahaha ilahi Botlari yenmesiyle
RecepBerkA' Alıntı: Ne nickmis be arkadas ”askıyla„ Genişletmek için tıkla ... Hahaha ilahi Botlari yenmesiyle