Praetor
Emekli Yönetici
fatihsagohiphop™;1051824' Alıntı:nickkini değişmesiyle.
Üye olduğumda da aynı imzaya sahip olmasıyla... (aynı şey yazıyordu)
fatihsagohiphop™;1051824' Alıntı:nickkini değişmesiyle.
bu ne şimdi ya..Olmadı gerçekten de bu sefer...![]()
Kule misin?..
bu ne şimdi ya..

Alıntı: praetor göndermiş. >
Olmadı gerçekten de bu sefer...![]()
Kule misin?..
Efendim şimdi espride şu kastedilmekteydi;
Sizin yorumunuzdan önce attığım mesajlarım hep başkasına gidiyor araya birileri giriyor ve mesaj trafiği karışıyordu...
Ancak siz bu yazıyı yazdıktan sonra mesajımı fatihe yazdım ve düzgün gitti... Mesaj trafiğinde bir sakatlık olmadı...
Bildiğiniz gibi hava trafiğinde de hangi uçağın ne zaman ineceğini hangisinin ne zaman alana girip çıkacağı konusunda KULE yetkilidir.
Siz praetor bak sorun olmuyor dediniz olmadı ya siz de kule gibi mesaj trafiğini belirlemekte yetkili yer misiniz diye sordum...
Bu kadar basit bir şeyi nasıl anlamadınız?![]()

anlamadım işte ya karışınca herşey olur böyle şeyler açıklama için teşekkürAlıntı: praetor göndermiş. >
Olmadı gerçekten de bu sefer...![]()
Kule misin?..
Efendim şimdi espride şu kastedilmekteydi;
Sizin yorumunuzdan önce attığım mesajlarım hep başkasına gidiyor araya birileri giriyor ve mesaj trafiği karışıyordu...
Ancak siz bu yazıyı yazdıktan sonra mesajımı fatihe yazdım ve düzgün gitti... Mesaj trafiğinde bir sakatlık olmadı...
Bildiğiniz gibi hava trafiğinde de hangi uçağın ne zaman ineceğini hangisinin ne zaman alana girip çıkacağı konusunda KULE yetkilidir.
Siz praetor bak sorun olmuyor dediniz olmadı ya siz de kule gibi mesaj trafiğini belirlemekte yetkili yer misiniz diye sordum...
Bu kadar basit bir şeyi nasıl anlamadınız?![]()

anlamadım işte ya karışınca herşey olur böyle şeyler açıklama için teşekkür
üstteki forumun küçüğü olmasıyla..

fatihsagohiphop™;1051984' Alıntı:avatarının bozulmasıylas