abiiiiiiii :ağlarım: tamam abi kardeşiz artık küçük emraha bağlama :D
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: abiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... tamam abi kardeşiz artık küçük emraha bağlama
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: tamam abi kardeşiz artık küçük emraha bağlama Genişletmek için tıkla ... abimm
Cezzbedici3 Üye kızkardeşim olmasını isterdim aileden bi tıb insanı çıkmış olurdu ama ortak olarakta iş görüyo tubim x] ----------Eklendi @ 04:53:34 ---------- Yazıldı @ 04:51:22 ---------- he yeni bi sibirya kurdu var komşunun foto çekindim yarın koycam albüme bakarsın sana doğumgününde bi tane alırdım kardeşcezim
kızkardeşim olmasını isterdim aileden bi tıb insanı çıkmış olurdu ama ortak olarakta iş görüyo tubim x] ----------Eklendi @ 04:53:34 ---------- Yazıldı @ 04:51:22 ---------- he yeni bi sibirya kurdu var komşunun foto çekindim yarın koycam albüme bakarsın sana doğumgününde bi tane alırdım kardeşcezim
karayel90 Üye 'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"]antalyanın sıcağında beni serinleten karayel olsun[/sıze] Genişletmek için tıkla ... :d :d :d
'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"]antalyanın sıcağında beni serinleten karayel olsun[/sıze] Genişletmek için tıkla ... :d :d :d