Anıl Umut Emekli Yönetici Bana da sataşsanıza hacılar biriniz (Yurisa,Necmati,Greenmile-yeter yediniz birbirinizi ) Üsttekinin profil resmine ayar oldum ,o ne la öyle..
Bana da sataşsanıza hacılar biriniz (Yurisa,Necmati,Greenmile-yeter yediniz birbirinizi ) Üsttekinin profil resmine ayar oldum ,o ne la öyle..
Revengeful Emekli Yönetici Anıl Umut' Alıntı: Bana da sataşsanıza hacılar biriniz (Yurisa,Necmati,Greenmile-yeter yediniz birbirinizi ) Üsttekinin profil resmine ayar oldum ,o ne la öyle.. Genişletmek için tıkla ... Alevvvvvvv
Anıl Umut' Alıntı: Bana da sataşsanıza hacılar biriniz (Yurisa,Necmati,Greenmile-yeter yediniz birbirinizi ) Üsttekinin profil resmine ayar oldum ,o ne la öyle.. Genişletmek için tıkla ... Alevvvvvvv
zaza Üye Sataşalım maydanoz olmasına --------------- Ekleme --------------- Bi dk bekleyin ya cepten sms gibi yazıoz yetişemioz önümüzde pc yok ayazda devriyedeyiz acıların çocuğuyuz yavaş yazın yetişemiom
Sataşalım maydanoz olmasına --------------- Ekleme --------------- Bi dk bekleyin ya cepten sms gibi yazıoz yetişemioz önümüzde pc yok ayazda devriyedeyiz acıların çocuğuyuz yavaş yazın yetişemiom
Necmati Üye Anıl Umut' Alıntı: Bana da sataşsanıza hacılar biriniz (Yurisa,Necmati,Greenmile-yeter yediniz birbirinizi ) Üsttekinin profil resmine ayar oldum ,o ne la öyle.. Genişletmek için tıkla ... kaşınıyolar hacı ne yapalım
Anıl Umut' Alıntı: Bana da sataşsanıza hacılar biriniz (Yurisa,Necmati,Greenmile-yeter yediniz birbirinizi ) Üsttekinin profil resmine ayar oldum ,o ne la öyle.. Genişletmek için tıkla ... kaşınıyolar hacı ne yapalım
zaza Üye Necmati™;3021627' Alıntı: kaşınıyolar hacı ne yapalım Genişletmek için tıkla ... aynen ya necmi biz buna bi sataşsak o cümleyi kurduğuna pişman olur
Necmati™;3021627' Alıntı: kaşınıyolar hacı ne yapalım Genişletmek için tıkla ... aynen ya necmi biz buna bi sataşsak o cümleyi kurduğuna pişman olur