safakk Üye oo abicim imza falan süper hele o avatar bütün kızlar senin peşinden kovalar hele bi de telefondan kıza ormantik bi müzik açtın mı tamamdır
oo abicim imza falan süper hele o avatar bütün kızlar senin peşinden kovalar hele bi de telefondan kıza ormantik bi müzik açtın mı tamamdır
kurt bey Üye oooooooo kelimelerin anlatmaya kifayetsiz kaldığı,forumun en güzel bayanı,en iyi kalplisi,en güzel avatarlısı
oooooooo kelimelerin anlatmaya kifayetsiz kaldığı,forumun en güzel bayanı,en iyi kalplisi,en güzel avatarlısı
mservank Üye o bir altın kalpli o bir yıldız forumun bir tanesi başka kimseyi tanımam bir tanesin sen
iremm Üye bu kdr sevildiğimi bilmiyodum utandırıyosunuz ama mantıklı düşünceleri olan sitenin vazgeçilmezlerinden biri süperr harikaa
bu kdr sevildiğimi bilmiyodum utandırıyosunuz ama mantıklı düşünceleri olan sitenin vazgeçilmezlerinden biri süperr harikaa
toprakumit Üye Hayatın acılarını birazda olsa çekmiş ve tatlılığını hiç bir zaman kaybetmemiş biri... Forumda onu gördüğüm zaman mutlu oluyorum
Hayatın acılarını birazda olsa çekmiş ve tatlılığını hiç bir zaman kaybetmemiş biri... Forumda onu gördüğüm zaman mutlu oluyorum