iremm Üye yasminoz' Alıntı: çok canayakın birisin... biraz fazla tükürüyosun ama olsun yakışıyo... Genişletmek için tıkla ... herşeye ok şu son cümle yıktı beni sende mii yukardaki passs
yasminoz' Alıntı: çok canayakın birisin... biraz fazla tükürüyosun ama olsun yakışıyo... Genişletmek için tıkla ... herşeye ok şu son cümle yıktı beni sende mii yukardaki passs
Yasminozz Üye iremm' Alıntı: herşeye ok şu son cümle yıktı beni sende mii yukardaki passs Genişletmek için tıkla ... ama ben bişi demedim ki...yakıştırdım sadece...kötü bişi mi bu...
iremm' Alıntı: herşeye ok şu son cümle yıktı beni sende mii yukardaki passs Genişletmek için tıkla ... ama ben bişi demedim ki...yakıştırdım sadece...kötü bişi mi bu...
iremm Üye yasminoz' Alıntı: ama ben bişi demedim ki...yakıştırdım sadece...kötü bişi mi bu... Genişletmek için tıkla ... demek yakıştırdın
yasminoz' Alıntı: ama ben bişi demedim ki...yakıştırdım sadece...kötü bişi mi bu... Genişletmek için tıkla ... demek yakıştırdın
Yasminozz Üye iremm' Alıntı: demek yakıştırdın Genişletmek için tıkla ... bana tükürme ama ablan sayılırım... küçüklere tükür...
iremm' Alıntı: demek yakıştırdın Genişletmek için tıkla ... bana tükürme ama ablan sayılırım... küçüklere tükür...
iremm Üye yasminoz' Alıntı: bana tükürme ama ablan sayılırım... küçüklere tükür... Genişletmek için tıkla ... hadi behhhh ya ben tükürmüyodum yine başladım sayende
yasminoz' Alıntı: bana tükürme ama ablan sayılırım... küçüklere tükür... Genişletmek için tıkla ... hadi behhhh ya ben tükürmüyodum yine başladım sayende
CEREN Üye hiç tanışmıyoruz ama kendısının çok iyi bir insan oldugunu düşünüyorum ve ayrıca çok yardım sever