Maxis_
Üye
üst üste 2 fan takmak soğutmayı iyileştirir mi?
cpu derece sensoru bozuk galiba bnde hep 0 gösteriyor anlamadım gitti.ama çok ısınıdıgını biliyorum boyle bi yol buldum.bi değişiklik oluyormudur onu sormak istedim.alttaki kırmızı fan normal 3 pinli bi fan ustteki 4 pinli işlemci fanı.kırmızıyı alta koydum işlemci fanı ustte.işlemci fanı yeri geldiğinde daha hızlı dönüyor kırmızı olan sabit.sormak istediğim bu şekilde daha iyi bir soğutma olur mu?
- - - Eklendi - - -
don lastiği ile sağlam monte ettim
ASDASDASASD
- - - Eklendi - - -
birde sormak istediğim bişey var.şimdi anakartın alt tarafında dikdörtgen şeklinde siyah bi kısım var 5-3 cm boyutlarında bir ısınıyor akıllara zarar.bn bunun ustune sadece macun sursem işe yarar mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
don lastiği ile sağlam monte ettim
ASDASDASASD- - - Eklendi - - -
birde sormak istediğim bişey var.şimdi anakartın alt tarafında dikdörtgen şeklinde siyah bi kısım var 5-3 cm boyutlarında bir ısınıyor akıllara zarar.bn bunun ustune sadece macun sursem işe yarar mı?
işe yarar büyük ihtimal.

. Havayı içeri üflüyorsa ki öyle gibi hikmetin dediği olur gibi arada boşluk olduğundan. 2 tane yelpazeyi ardarda koy kendine yap uzak mesafedeki pasif kalır(az saçma oldu ama)(işe yarar genede ama çook)