Üst seviye Lumia 940 ve fazlasından işaretler

Sponsorlu Bağlantılar

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
    Konu Sahibi
Üst seviye Lumia 940 ve fazlasından işaretler
Artık
tüm gözler, Microsoft'un büyük
ihtimalle Windows 10'la beraber
ortaya çıkaracağı Lumia amiral
gemisine dikilmiş durumda. Nokia Power User'ın
raporuna göre Microsoft'un yeni
üst-uç cihazı, Lumia 930'un
devamı niteliğinde olacak ve 940 model numarasını kullanacak.
Lumia 940'la birlikte ekstra ekran
alanına sahip bir Lumia 940 XL de ortaya çıkacak.

Yeni Lumia'nın arka kameranın
çözünürlüğünü 20 megapiksel'den
25 megapiksele, ön kamerayı ise
5MP'den 8MP'e yükselteceği
söyleniyor. Bunlar dışındaysa
şimdilik çok fazla ipucu yok. Cihazın XL sürümünün 5,7 inç
ekrana, 3D etkileşim özelliğine, gözle oturum açmaya ve doğal
kalem desteğine sahip olacağı
söyleniyor.

Bunların yanında sitenin
kaynaklarına göre Microsoft, orta
seviye iki telefon üzerinde
çalışıyor. Sitenin Lumia 740 XL olarak adlandırdığı telefonun
kamerasının PureView
desteğinden yoksun olabileceği
düşünülüyor. Diğer orta seviye
cep Lumia 840'ın ise 5 inç'lik bir ekrana, 13-14MP'lik PureView
destekli bir kameraya sahip
olacağı söyleniyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Windows phone işletim sistemine karşı bir önyargı var. Diğer sistemlere göre biraz geriden geliyorlar , bununla birlikte fiyatları da pahalı olunca hepten kaybediyorlar.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Windows phone işletim sistemine karşı bir önyargı var. Diğer sistemlere göre biraz geriden geliyorlar , bununla birlikte fiyatları da pahalı olunca hepten kaybediyorlar.
Nasıl önyargı olmasın ki,ben kendime 920-1020 ve şimdi de 1520 aldım,eşime ise 1320.ama artık ms nin bu yavaşlığı ve beklentilerden uzak gelişimi beni ms.den ve dolayısıyla wp.den çok soğuttu bugün imkanım olsa hemen iphoneye geçerim.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Nasıl önyargı olmasın ki,ben kendime 920-1020 ve şimdi de 1520 aldım,eşime ise 1320.ama artık ms nin bu yavaşlığı ve beklentilerden uzak gelişimi beni ms.den ve dolayısıyla wp.den çok soğuttu bugün imkanım olsa hemen iphoneye geçerim.
insanın umudu bittiği anda yaşamasının anlamının kalmaması gibi, Microsoft ta sürekli umut veriyor :D Windows 8 li günler gördük biz. o zamanlara göre durum şuan çok iyi. Windows 8 li 1520 ile Windows 8.1 li 1520 arasındaki fark dağlar kadar. eminim Windows 10 çok daha iyi olacaktır. umudunuzu kaybetmeyin ;)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Abi bunu sen diyorsan gerçekten müşterilerini kaybediyorlar demektir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Abi bunu sen diyorsan gerçekten müşterilerini kaybediyorlar demektir.
Ya aslında wp yi gerçekten beğeniyorum ama ms.nin bu yavaşlığı ve hantallığı beni bıktırdı,10 şubatta wp 10 tp veriyorsun birkaç modele aradan tam iki ay geçiyor verdiği wp10 yine içler acısı,tam 3 kere wp10 kurdum alışırım belki diye ama mümkün değil.bu yıl sonuna kadar wp10 da kalacağım bakalım neler olacak umarım beklentilerimize yakın gelişmeleri wp platformunda yaşama şansını yakalarız.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

Üst Alt