Haber Üst seviye LeTV LeMax Pro (X910) GFXBench’de ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Üst seviye LeTV LeMax Pro (X910) GFXBench’de ortaya çıktı
Letv de kendini aşmaya başladı :bud: inanıyorum ki bir gün gelecek tüm LeTV marka telefonlar bimde satılacak :kop2:

LeTV’nin yeni akıllı telefon LeMax Pro, gelecek sene amiral gemisi seviyesinde mücadele edecek…

Çin’in ilgi çeken akıllı telefon üreticilerinden olan LeTV şimdiye kadar bir çok yeni model sunarken, özellikle de Ekim ayında sunduğu LeTV Le 1S modeli büyük ilgi görmüş ve firma Kasım ayında 1 milyon gibi kendine göre rekor denilebilecek satış rakamına ulaşmıştı.

Yeni modeller üzerinde de çalışmalarını sürdüren firmanın, LeTV LeMax Pro adında yeni bir üst seviye akıllı telefon üzerinde çalıştığı yönünde bazı bilgiler gelmişti. Kısa süre önce AnTuTu’da ortaya çıkan cihaz şimdi de başka bir benchmark veritabanı olan GFXBench’de göründü.

LeTV LeMax Pro (X910) olarak GFXBench’de ortaya çıkan cihazın teknik özelliklerine baktığımızda 18.4″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD ekran yer aldığı görülüyor. Ancak daha önce de olduğu gibi benchmark sonuçlarında yanlışlıklar olduğunu görmüştük. Daha öne AnTuTu’dan gelen bilgi 5.5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran içereceği şeklindeydi.

Geri kalan bilgilere bakacak olursak eğer, yonga seti olarak Qualcomm’un dört çekirdekli 64-bit işlemcili modeli Snapdragon 820 yer alıyor. Bu yonga seti Custom SOC olarak gelirken, grafik işlemci de Adreno 530 olarak yer alıyor.

4GB sistem belleği içeren ve ayrıca 64GB dahili veri kapasitesine sahip olan LeTV LeMax Pro (X910) 21MP arka kamera ve 4MP Ultrapixel ön kamera ile sunulacak. İşletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Henüz bu yeni üst seviye modelin ne zaman sunulacağı hakkında bilgi olmazken, 2016’dan önce gelmeyeceğini de belirtelim…

Üst seviye LeTV LeMax Pro (X910) GFXBench’de ortaya çıktı - MaxiCep

xtrem06

xtrem06

Üye
Letv one x600 kullandım.cihaz herşeyi ile çok iyi fakat Letv cihazlarında ciddi batarya sıkıntısı var .USB c ile çok çabuk şarj oluyor fakat mah değerleri sanki gerçeği yansıtmıyor

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty
mns98

mns98

Üye
18,4" :O