Üst konu düzenlemesi

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Aldım aşağı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu konuda tekrar bir gözden geçirme yapmanızı istiyorum sizden. Sorumlu olduğunuz bölümlerde(yetkili olduğunuz tüm bölümlerde) üst konuları tekrardan elden geçirelim lütfen. Eskimiş, güncelliğini yitirmiş konuları üstten alalım, yararlı paylaşımları yeniden üst konu yapalım.

@Yönetici

• Beğen
Tepkiler: noss_bar, minoo ve Buğra
minoo

minoo

Üye
Bakayım ben yeniden pcye geçince.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben paçaları sıvadım girişiyorum. Yalnız aktif yöneticilerinde üstte konuları var onları kendiniz indirin sonra sen benim konumu niye indirdin diye atarlanmayın :D

• Beğen
Tepkiler: noss_bar ve EroL
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Adminlerin yada diğer modların konularını burdan belirtin ben kendimi riske atıp indireyim :D

• Beğen
Tepkiler: noss_bar ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Adminlerin yada diğer modların konularını burdan belirtin ben kendimi riske atıp indireyim :D
abi hileli en büyük oyun vs konusu var üstte linklerin hep bc.vc indireyim mi aşağı
vur de vurayım :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İndirelim bence kendimizle çelişiriz, hem yasak diyoruz hem üste almış oluruz. Benim yazdığım konumudu yoksa üstte olan

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
İndirelim bence kendimizle çelişiriz, hem yasak diyoruz hem üste almış oluruz. Benim yazdığım konumudu yoksa üstte olan
Cope mi alayın yoksa sadece indireyim mi

EroL

EroL

Emekli Yönetici
aşağı indir konuya da linkleri düzeltmesini rica et

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Benim konum var android türkçe uygulamalar bölümünde apk türkçeleştirme ve düzenleme diye konu çok uzun hatta o kadar uzun ki telefondan opera miniden hatta orta halli bir pc de bile açılaması uzun sürüyor ve çoğu zaman da hata verip açılamıyordu bende konuyu 8 konuya parçaladım ve hepsini üst konu yaptım ne kadar doğru bir iş yaptım bilmiyorum ama konu hit 50 binlere dayandı ve hala güncellemesini yapmaktayım karar sizindir @Admin ve @Yönetici

Android Türkçe Uygulamalar - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Benim konum var android türkçe uygulamalar bölümünde apk türkçeleştirme ve düzenleme diye konu çok uzun hatta o kadar uzun ki telefondan opera miniden hatta orta halli bir pc de bile açılaması uzun sürüyor ve çoğu zaman da hata verip açılamıyordu bende konuyu 8 konuya parçaladım ve hepsini üst konu yaptım ne kadar doğru bir iş yaptım bilmiyorum ama konu hit 50 binlere dayandı ve hala güncellemesini yapmaktayım karar sizindir [USERGROUP=3]@Admin[/USERGROUP] ve [USERGROUP=4]@Yönetici[/USERGROUP]

Android Türkçe Uygulamalar - MaxiCep

Tek bir konuyu üste alıp o konunun içine linkler eklenebilir aslında.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Tek bir konuyu üste alıp o konunun içine linkler eklenebilir aslında.
Doğru diyorsun aklıma da geldi ama bölüm türkçe çevirilerin paylaşıldığı bölüm benim konu ise bunların nasıl yapılacağı ile alakalı anlatım konuları yani biraz ters kalıyor normal konu olarak kalması başka bölüme atsam da ortalık karışacak gibi neyse şimdilik kalsın diyorum ben nasılsa üst konuda bir istek konusu var zaten diğer çeviri uygulama konulardan birini alsak adaletsizlik olur sonuçta çeviri yapılıp açılan konular gerçekten emek harcanmış konular birini alırsın öteki bakar belki kızar yani üst konu olacak başka konuda yok en iyisi böyle güncel kalacağı içinde sorun olmaz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslında bu tür aşırı uzun ve faydalı konularda nextpage title olsa süper olur ama forumda böyle özellik destekleniyor mu bilmiyorum @Ozan

Üst Alt