Üst konu düzenlemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üst konu düzenlemesi
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle hepinize iyi çalışmalar dilerim. Herkesin kendi bölümünde yoğun çalışmalar gerçekleştirdiğini görüyorum, ancak bir eksiğimiz var ve bunun farkında bile ne yazık ki değiliz. Geçen açtığım konu da bir siyasi konunun üst konu olduğunu söylemiştim, şimdi ise üst konularda yetersizliğimizden bahsedeceğim.

Üst konular arasında 2009'dan kalma ve yararlı olmayan birçok konu görüyorum. Örneğin geçen 2012 Motorlu Taşıtlar Vergisi gibi bir konu üst konuydu. 2014'e geldik ve haliyle herşey değişiklik gösterdi. Bu tip konuları güncel konularla değiştirebiliriz. Yani 2014 MTV gibi geçerli bir konu açabiliriz. Eğer sizde böyle konulara rastlıyorsanız, o bölümde yetkiniz yoksa dahi bu konu altında belirtin ben konuyu kaldırırım. Gereksiz gördüğünüz konuları üst konudan kaldıralım, yönetici konusu olması farketmez eğer gereksiz ise burada istişare yaparak konuyu kaldıralım.

Yerine güncel konu açamaya bilir ve o alanda yetersiz olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bu tip konuları da benle paylaşarak yardım alabilir yada benim bu tip konuları açmamı talep edebilirsiniz.

Hepinize iyi çalışmalar diliyor ve bu konu üzerinde en azından kendi kategorileriniz de durmanızı talep ediyorum.

İyi çalışmalar. :bigstar:
@Yönetici

• Beğen
Tepkiler: Nextman, Reşwan, Mad EagLe ve 1 kişi daha

Buğra

Buğra

Admin
Ben bunu bir ara soyleyecektim ama ayıp olmasın diye demedim
Android bolumu dahil tum forumda ust konuları kaldırıp yerine guncel konular koyabiliriz
Cogu ust konu yıllanmıs artık

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben bunu bir ara soyleyecektim ama ayıp olmasın diye demedim
Android bolumu dahil tum forumda ust konuları kaldırıp yerine guncel konular koyabiliriz
Cogu ust konu yıllanmıs artık
Yetişemeye bilirsiniz, bu anlamda yardım edebilirim. Mesela vBulletin özelliklerinin anlatıldığı konular var ancak yapımız değişti, o yüzden bunları değiştirmeliyiz.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Haklısın.Çoğu üst konunun sahibi şuan aktif değil yada konuyu kendi haline bırakmış.Haliyle yardım almak isteyen üyenin sorusu cevapsız kalıyor.Bu tarz konularında bölümünün yöneticilerinin birine devredilmesi daha uygun olur.Böylece hem aktifliği sağlanmış olur hem de konu güncel olur.

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
çok niyetlendim ama yapmadım yapamadım üst konuların çoğu yöneticilerin sahip olduğu konular başka birinin bunu kaldırması değiştirmesi çok hassas bir durum ve bir yönetici diğer yöneticinin konusuna müdahale edemez diye de çok ama çok büyük bir kuralımız var sanırım böyle konular hep üstte güncelliğini korumadan kalmaya devam edecek

• Beğen
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok niyetlendim ama yapmadım yapamadım üst konuların çoğu yöneticilerin sahip olduğu konular başka birinin bunu kaldırması değiştirmesi çok hassas bir durum ve bir yönetici diğer yöneticinin konusuna müdahale edemez diye de çok ama çok büyük bir kuralımız var sanırım böyle konular hep üstte güncelliğini korumadan kalmaya devam edecek
O konuları burada paylaşarak konuyu açan yöneticilerin iznini alabiliriz.

• Beğen
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Yönetici diğer arkadaşlarımızın da ilgisini bekliyorum. Online olduklarında ortak bir karar alırız.

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bizim bölümde o tür çok fazla konu yok ama yine de WP olarak bir gözden geçirelim.
Teşekkürler. :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bencede yapılması gereken bir güncelleme :evet:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Başlamak lazım bencede

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şu finaller bitsinde bende yapacağım birşeyler

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
şu şıralar denetliyorum konu dışını ve zamanım oldukça maxi kadın ve kültür forumlarınada bakıcağım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haklısınız, bahsi geçen konuyu fark etmiştim ama admin tarafından açıldığı için müdahalede bulunmadım. :oke:

Son düzenleme:
anılbaran

anılbaran

Üye
Android bölüme bakıyorum da değişmesi gereken konular var ama çoğu yöneticilerin ve üyelerin de var şimdi bizim işlem yapmamız ne kadar doğru olur bilemiyorum .Admin kardeşler bizden üstün olduğundan onlar yapabilir. Yani karışan olmaz .Şimdi ben bi konuya işlem yaparım sonra kabak beni başıma patlar gibime geliyor :hmmm

• Beğen
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu altında, konuyu açan yöneticiden yardım almamızı teklif ettim. Bu çözüm olabilir.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
web tasarım bölümünde ozan abinin 2005 konuları duruyor :)

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Genel olarak düzenlemeden geçirilecektir arkadaşlar, konuları inceleyip işe yaramayanları sabitlikten kaldıralım, güncellenmesi gerekenleride buradan yada farklı bir konu üzerinden eklerim elimizden geldiğince güncelleriz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Nextman ve Buğra
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Ben indirdim birkaçtane ilk kendimden başladım :cool:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Ben indirdim birkaçtane ilk kendimden başladım :cool:

• Beğen
Tepkiler: noss_bar