Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
sonuç olarak?
bizimkinlerde de var bu özellik.ben hiç sevmiyorum
Ben geçen Bursa'ya giderken koltuktaki usb çıkışından şarj etmiştim telefonu
Normal BB5 telefonların bağlantı kablosundan oluyor mu yoksa özel şarj kablosu mu lazım acaba?
bendede e55 var. Usb şarj oluyor ve çoğu telefonun yanında verilmeyen 1200 ma lık batarya verdiler. Yani şarja takınca aynı zamanda kabloyla başka telfn bağlyabilyrum. 3g hızında mükemmel hızlı internete girebiliyorum. (telefonumun 50 mbps net hızı var) küçük bir pro kurarak (nete bağlıyan program) rahat rahat nete girebiliyorum. Yani bu özellikler sadece proda yok. Ayrıca q klavye ile gayet hızlı msj yazmayı sağlıyor. Ekranı dönebiliyor ve nette güzelce gezinmeyi sağlıyor.
Her neyse gelelim pc ye bağlamaya. Pc ye bağlayp pc den şarş etmek zararlı. Hem dengesiz akım gönderdiği için bataryaya zarar veriyor. Hemde m.a. düşük olduğu için batarya ömrünü azaltarak kısa sürede şarjın bitmesini sağlıyor...
Benim gibi bir mahallede olsaydın böyle demezdin
Ben geçen Bursa'ya giderken koltuktaki usb çıkışından şarj etmiştim telefonu
anlamadım. Biraz açar mısın?
bendede e55 var. Usb şarj oluyor ve çoğu telefonun yanında verilmeyen 1200 ma lık batarya verdiler. Yani şarja takınca aynı zamanda kabloyla başka telfn bağlyabilyrum. 3g hızında mükemmel hızlı internete girebiliyorum. (telefonumun 20 mbps net hızı var) küçük bir pro kurarak (nete bağlıyan program) rahat rahat nete girebiliyorum. Yani bu özellikler sadece proda yok. Ayrıca q klavye ile gayet hızlı msj yazmayı sağlıyor. Ekranı dönebiliyor ve nette güzelce gezinmeyi sağlıyor.
Her neyse gelelim pc ye bağlamaya. Pc ye bağlayp pc den şarj etmek zararlı. Hem dengesiz akım gönderdiği için bataryaya zarar veriyor. Hemde m.a. düşük olduğu için batarya ömrünü azaltarak kısa sürede şarjın bitmesini sağlıyor...
Aynen kötü bir özellik eyer ki modem olarak kullanıpta,usb'den şarj ederseniz o bataryanın vay halinebizimkinlerde de var bu özellik.ben hiç sevmiyorum
Alakası yok. Ben PC den şarj edince daha uzun gidiyor. USB şarj özelliği E7 de sevdiğim ayrı bir özellik.
Aynen kötü bir özellik eyer ki modem olarak kullanıpta,usb'den şarj ederseniz o bataryanın vay haline
Öyle bir yönden güzel ama acısıda zamanla çıkıyor
Eger internet yok ise bence super batarya da azcik dayansin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?