usb wifi adaptör ile 5800 internet kullanabilirmiyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ti_amo

Üye
    Konu Sahibi
usb wifi adaptör ile 5800 internet kullanabilirmiyim ?
arkadaşlar uzak komşumda wireles modem var.wifi adaptörle masa üstü pc ile internete giriyorum.acaba 5800'la usb wifı adaptör üzerinden internete girebilirmiyim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Cep telefonunda baglantilara gir. Wifi secenegine gir ve wifi tarat. Komsunun baglantisini sec ve cep telefonundan internete baglan..

Ekstra bir program onereyim.

JouikiSpot diye bir program var. O program ile internet baglantilarini wifi olarak paylastirabilirsin...
Kolay gelsin...

Metin MF

Metin MF

Üye
JoikuSpot diye bir program var. O program internet baglantisini paylastiriyor. Programi kur ve paylasacak baglanti olarak wifi noktasini sec. Telefonun wifi adaptoru hizmeti gorur... ;)

Umarim istedigin bu tarz bir seydir....

:oke:

ti_amo

Üye
    Konu Sahibi
sorun burda zaten 5800 komşudaki wifi baglantisını görmüyor. Usb wifı adaptörle internete masa üstü pc ile giriyorum ama 5800 la usb adaptör üzerinden girebilmem mümkün mü? 5800 usb adaptör alıcı görevi görüyor sanırım bu yüzden girmem zor sanırım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O zaman bilgisayarina wifi adaptor tak. Onu verici olarak yapilandir. wifi yayini yaparsan cep telinle internete wifi ile girersin :))Bu kadar zahmete girmene degecekmi onuda bilmiyorum.

ti_amo

Üye
    Konu Sahibi
tsk ama zaten usb wifi adaptör var masa üstünden giriyorum 5800 wireles modemi görmüyor usb wifi adaptörüde görmüyor ben zaten bu baglantı var iken acaba 5800 la yararlanabilirmiyim diye bu konuyu açmıştım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Masa ustu wifi adaptorunde sinyal seviyesi nasil ? Sinyal seviyesi yuksekse her halikurda cep telindeki kablosuz ag ile baglanabilirsiniz .

ti_amo

Üye
    Konu Sahibi
sinyal orta telefonda 3 metrelik alanda en fazla ama sanırsam wifi adaptör alıcı oldugundan olmuyor

dready112

dready112

Üye
bilgisayarına virtual router manager'i kur bilgisayarındaki interneti paylaşmak için, böyle bi şey arıyorsun galiba. Bilgisayarın modem görevi görüyor böylece telefonundan pc'nin paylaştığı interneti kullanabilirsin

burakfbz

Üye
onun yerine access point i kullan. Bilgisayarın xp ise bunu pc ye kur. O komşunun netine bağlan. Sonra bu programı aç o net i wi fi adaptör ile dağıt. Telefonda wi fi ara ve bağlan ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...