Hadron hd 751 wifi adaptör

Sponsorlu Bağlantılar

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Hadron hd 751 wifi adaptör
Arkadaşlar elimde başlıkta belirttigim gibi hadron h751 wifi adaptör cihazı var masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum ama diz üstü bilgisayarım win 8 oldugu için ve driver cd si içinde win 8 için setup olmadıgı için kullanamıyorum sadece win 7 var internettede araştırdım ama bu cihaz ile ilgili driver çıkmadı masa üstü bilgisayarım win 7 onda kullanabiliyorum ama diz üstü bilgisayarımda kullanamıyorum yardım ederseniz sevinirim

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
win7 driverlarını win8 üzerinde denediniz mi? genelde uyumlu olurlar. setup şeklinde kurmayın, direkt aygıt yöneticisinden indirdiğiniz klasörün içinde driverı bulmasını sağlayın

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
win7 driverlarını win8 üzerinde denediniz mi? genelde uyumlu olurlar. setup şeklinde kurmayın, direkt aygıt yöneticisinden indirdiğiniz klasörün içinde driverı bulmasını sağlayın
Win 7 driverlerini kurmayı denemiştim ama olmamıştı ama aygıt yöneticisini daha önce hiç denemedim o daha mantıklı teşekkürler bir ara denicem

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Win 8 De Drivera Gerek Yok Diye Biliyorum Acaaba 32 Bitte Çalişiyorda 64demi Çalişmiyor? Slim Driver İlede Deneyebilirsin Belki O Bulur

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
pc win 8 kaldırıyorsa win 10 d kaldırır. w10 güncellemesi yapıp rahatlıkla w10 da kullanabilirsin...

Takipçi Satın Al

Üst Alt