Usb kablosu uzerinden internet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Usb kablosu uzerinden internet
Yardım edebilcek varmı ?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
telefondaki interneti bilgisayarda kullanmak mı istiyorsun? yoksa bilgisayardaki interneti telefonda mı kullanacaksın? birincisini soruyorsan telefonu usb ile bilgisayara bağla. sonra telefon ayarlarından Kablosuz özelliği ve ağlar>Doğrudan bağlantı ve taşınabilir ortak erişim>USB bağlantısı'nı aktif et. bildirim çubuğunda mavi bir ikon belirecek. tabi telefonun mobil internetini de açman lazım. bu şekilde telefon üzerindeki interneti bilgisayarında kullanabilirsin. eğer ikinci sorduğumu yapmak istiyorsan bunu bilmiyorum.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayardaki interneti telefondan kullanmak istiyorum

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
şuan bu mümkün değil sanırım

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Mümkün arkadaşım...

mancukya

Üye
Nasil olucagini zaten yazmis yetmedi kullandigin romda kisitlama varsa market usb tehtering yaz zaten o porgramlar bunu sagliyor ya mobil ag pcde yada pcdeki net cepte.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Bilgisayardaki interneti telefondan kullanmak istiyorum
Bilgisayarında ''Kablosuz Ağ Bağdaştırıcısı'' varsa Connectify adlı programı indirip,bilgisayarınızı bir wi-fi hotspot olarak gösterebilirsiniz -ben böyle yapıyorum ve çalışıyor-.Yoksa bu programı indirseniz bile işe yaramıyacaktır ama siz gene de indirin bi deneyin derim.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Arkadaş kablosuz değil usb kablosu yoluyla bilgisayarın internetini telefonda kullanmak istiyor. usb kablosu en fazla 1 metre uzunluktadır. yani bu şekilde zaten bilgisayarın dibinden ayrılamaz. kardeşim en iyisi sen bir tane wifi modem al. ben 75 tl verip aldım. evdeki kablolu modeme bağlayacağım bir aparat aldım. onu modeme bağlayınca kablosuz internetim olmuş oldu. bu şekilde rahat kullanırsın. diğer türlü senin istediğinin olması zor bence.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Arkadaş kablosuz değil usb kablosu yoluyla bilgisayarın internetini telefonda kullanmak istiyor. usb kablosu en fazla 1 metre uzunluktadır. yani bu şekilde zaten bilgisayarın dibinden ayrılamaz. kardeşim en iyisi sen bir tane wifi modem al. ben 75 tl verip aldım. evdeki kablolu modeme bağlayacağım bir aparat aldım. onu modeme bağlayınca kablosuz internetim olmuş oldu. bu şekilde rahat kullanırsın. diğer türlü senin istediğinin olması zor bence.

sorunu anlamamışsın galiba adam telefonundaki interneti bilgisayara taşıyacak bilgisayarındakini değil.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
sorunu anlamamışsın galiba adam telefonundaki interneti bilgisayara taşıyacak bilgisayarındakini değil.

weewoo: Bilgisayardaki interneti telefondan kullanmak istiyorum (3. mesaj)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...