Yardım USB HATA AYIKLAMA FARKLI YÖNTEM

Sponsorlu Bağlantılar

TahaBuyuktas

TahaBuyuktas

Üye
    Konu Sahibi
USB HATA AYIKLAMA FARKLI YÖNTEM
USB HATA AYIKLAMA MODUNU AÇMAK İÇİN "GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİ" DIŞINDA BİR YÖNTEM VAR MI ?

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Ayarlar -> Geliştirici Seçenekleri -> USB Hata Ayıklaması seçilerek aktif hale getirilebilir. Eğer Geliştirici seçenekleri ni ayarlar menüsünde göremiyorsanız önce Ayarlar -> Telefon Hakkında yolunu izleyerek açılan ekranda "Derleme Numarası" yazısına 7 kere tıklayın geliştirici seçenekleri aktif hale gelecektir. Ayrıca telefonu bilgisayara USB kablo ile taktığınızda USB Hata Ayıklama modunda mı yoksa USB Disk olarak mı bağlanmak istediğinizi sorar. Tabi USB Debug moduna genelde telefonu böyle rahat kullanamadığınız zamanlarda ihtiyaç duyarsınız, örneğin ekran bozulur, telefon takoz (brick) olur, bi şekilde kitlenir vs.Babacanım

• Beğen
Tepkiler: tahakda
TahaBuyuktas

TahaBuyuktas

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar -> Geliştirici Seçenekleri -> USB Hata Ayıklaması seçilerek aktif hale getirilebilir. Eğer Geliştirici seçenekleri ni ayarlar menüsünde göremiyorsanız önce Ayarlar -> Telefon Hakkında yolunu izleyerek açılan ekranda "Derleme Numarası" yazısına 7 kere tıklayın geliştirici seçenekleri aktif hale gelecektir. Ayrıca telefonu bilgisayara USB kablo ile taktığınızda USB Hata Ayıklama modunda mı yoksa USB Disk olarak mı bağlanmak istediğinizi sorar. Tabi USB Debug moduna genelde telefonu böyle rahat kullanamadığınız zamanlarda ihtiyaç duyarsınız, örneğin ekran bozulur, telefon takoz (brick) olur, bi şekilde kitlenir vs.Babacanım

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim ama telefonu açamıyorum olay tam olarak şöyle oldu; telefonuma format attım, gmail hesabımı girerken "Bu cihaz sıfırlandı. Devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir Google Hesabı ile oturum açın" hatasıyla karşılaştım internetteki her yöntemi denedim eskiden babam kullandığı için telefonu gmail'ini hatırlamıyor. O yüzden o seçeneği geçemiyoruz. TELEFONA TEKRARDAN STOCK ROM ATICAM FAKAT HATA AYIKLAMASI KAPALI OLDUĞU İÇİN HİÇ BİŞEY YAPAMIYORUM "USB HATA AYIKLAMA" MODUNU AÇMAK İÇİN FARKLI BİR YÖNTEM VAR MI ?

Üst Alt