bozkurt.hilal
Üye
usb belleğe çok yavaş kopyalama yapıyor
s.a arkadaşlar bundan önce bir sürü foruma böyle benzer konu açtım ama malesef hiçbi çözüm bulamadım son çare olarak buraya geldim ben bir internetcafeciyim daha demin fifa 2005 usb ye kopyalayım dedim 40 dakka sürdü 1,30 gb dosya boyutu. kafede daha düşük özelliklerde bi pc ye takıp deniyorum en fazla 5 dakkada kopyalıyor bir sürü şey denedim olmadı başka çıkışlara denedim olmadı anakarttaki yerlerini değiştim olmadı virüs var demeyin zaten format attıkdan sonra deniyorum gene aynı biosdan usb yi high speed ayarlıyım dedim sadece enable disable yeri var ve bişe fark ettim mesela bu fifa 2005 dosyasını önce winrarla sıkıştırıp usb atsam 5 dakkada hıp hızlı kopyalıyor işin ilginç tarafı bu şimdi ne yapmam lazım arkadaşlar ana bilgisayar olduğu için çok işim oluyo ve çok uzun sürüyo çift çekirdek işlemci amd atlon x64 5200 işlemci 1 gb ekran kartı 2 gb rem ama bi dosyayı 40 dakkada atıyor ya fikirlerinizi bekliyorum bilgisayarda virüs yok . ufak boyut bi dosya yüklediyimde mesela 100 mb hızlı şekilde kopyalıyor ama boyut yüksek olunca o kadar yavaş atıyorki inanamazsınız.
resimdede görüldüyü gibi formatladım olmadı dahili kart okuyucu vardı çıkardım olmadı aynıo özelliklerde başka pc ye takıyorum çok hızlı kopyalıyor sakın pc değiş demeyin winrarla sıkıştırdıkdan sonra attığımda hıp hızlı kopyalıyor
dosyaları kopyalarken bişey dikkatimi çekti kopyalarken bakıyorum hani kopyalarken neleri kopyaladığını gösterirya orda jpg txt html jip gf gif js xlm yani anlatmak istediyim şey her dosyayı analiz edip kopyalıyor sanki diğer pclere taktığımda ise bunlar çıkmıyor direk kopyalıyor hızlı olarak
şimdi siz forum sakinleri fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
resimdede görüldüyü gibi formatladım olmadı dahili kart okuyucu vardı çıkardım olmadı aynıo özelliklerde başka pc ye takıyorum çok hızlı kopyalıyor sakın pc değiş demeyin winrarla sıkıştırdıkdan sonra attığımda hıp hızlı kopyalıyor
dosyaları kopyalarken bişey dikkatimi çekti kopyalarken bakıyorum hani kopyalarken neleri kopyaladığını gösterirya orda jpg txt html jip gf gif js xlm yani anlatmak istediyim şey her dosyayı analiz edip kopyalıyor sanki diğer pclere taktığımda ise bunlar çıkmıyor direk kopyalıyor hızlı olarak
şimdi siz forum sakinleri fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim