Usb Adaptör

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydin45

aydin45

Üye
    Konu Sahibi
Usb Adaptör
Kablolu modem ile kullanılan interneti usb adaptör yardımıyla telefondan wi-fi ile bu internete bağlanabilir miyim?
Şimdiden teşekkürler...

karayel90

karayel90

Üye
Usb adaptor derken usb adaptor aracılıyığla mı kabloyu telefona mı bağlayacalsınız ben dediğinizi tam olarak anlayamadım biraz daha açık bi şekilde yazarmısınız

aydin45

aydin45

Üye
    Konu Sahibi
benim kablolu internetim var ve uydunet kullandığımız için kablosuz modem fiyatlari 120'dan başlıyor bunu vermek istemiyorum onun için usb adaptor 'u takarak wireless olarak bu interneti kullanabilir miyim

karayel90

karayel90

Üye
Çeşitli dağıtıcı olarak ek aparatlar satılmaktadır bunları kullanarak yapabilirsiniz

aydin45

aydin45

Üye
    Konu Sahibi
Link verebilir misin telefondayim uğratırir şimdi

karayel90

karayel90

Üye
malesef bende mobildeyim linki bugün atarım----------Eklendi @ 11:06:28 ---------- Yazıldı @ 11:02:33 ----------Kablonuzu routere takarakda yapabilirsiniz sanırımLink m.ucuzu.com/?p=p39377480----------Eklendi @ 11:09:57 ---------- Yazıldı @ 11:06:28 ----------Uygın fiyatlı bu ürün var.Ama işe yararmı pek bilmiyorum

aydin45

aydin45

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkür ederim

mkemalynd

mkemalynd

Üye
Laptop kullanıyorsan CONNECTİFY programını yükle program laptop üzerinden interneti paylastirmayi sağlar. Ama pc kullanıyorsan birşey diyemem

aydin45

aydin45

Üye
    Konu Sahibi
Leptop kullanmıyorum

seymen16

seymen16

Üye
Laptop kullanıyosan PHIFI programını öneririm. Ben de aynı soruna sahiptim. Bu program sayesinde laptopu wifi modem olarak kullanıyorum.

aydin45

aydin45

Üye
    Konu Sahibi
Masaüstü bilgisayar da olmaz mi

aydin45

aydin45

Üye
    Konu Sahibi
Iyi de 2'si arasında bu konuda ne gibi bir farklilik var masaustu ve laptop

seymen16

seymen16

Üye
Iyi de 2'si arasında bu konuda ne gibi bir farklilik var masaustu ve laptop
Laptoptaki wifi donanimi kablolu modemi kablosuz modem yapmaya yariyo. Masaustu bilgisayarda wifi donanimi olmadigi icin kullanamazsin.

umutku84

umutku84

Üye
burda buldum da kablosuz diyo ama belki kabloluya da olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt