Üroloğum ırzıma geçti hakim bey!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Üroloğum ırzıma geçti hakim bey!


Prostat kontrolü için Kırklareli’de bir üroloğa giden hasta “Prostat masajı yapacağım diyerek beni yatırdı. İki eli de omzumdaydı” diyerek polise başvurdu.

Mahkeme, doktoru suçsuz buldu. Yargıtay konuyu enine boyuna tartışıp, doktorun yargılanmasına karar verdi

Ürologlar arasında anlatılan prostat muayenesine ilişkin fıkra gerçek oldu. Kırklareli’nde yaşayan 37 yaşındaki hasta, 2 ay boyunca üroloji uzmanının özel muayenehanesine giderek prostat tedavisi olmaya başladı. Karın ve makattan üç kez muayene olan hastanın rahatsızlığı geçmeyince doktordan yeniden randevu aldı. Ürolog doktorun, kendisine prostat masajı yapacağını belirterek yüzüstü yatırdığını iddia eden hasta, sanık doktorun el ve parmaklarıyla prostat masajı yapmaya başladığını ve bir kaç dakika sonra sanık doktorun iki elinin de omzunda bulunduğunu anlaması üzerine hemen toparlanıp “sen nasıl doktorsun” diye bağırarak odadan çıktığını iddia etti. Muayenehanede bekleyen diğer hastalara da seslenen katılan, doktora karşı “Irz düşmanı, terbiyesiz adam” dedi. Hasta, kendisine fiili livatada bulunduğu iddiasıyla üroloji uzmanından şikayetçi oldu. Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi açılan davada İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan mütalaa istendi. Mahkeme, doktoru beraat ettirdi.

Yargıtay çok tartıştı

Temyiz incelemesini yapan Yargıtay 5. Ceza Dairesi, yerel mahkemenin kararını bozdu. Yargıtay, sanık doktorun fiili livata suçunu işlediğine karar vererek mahkumiyet hükmü kurulmasını istedi. Doktor 7 ile 15 arasında ceza talebiyle yargılanacak. Oyçokluğuyla alınan kararın karşı oy yazılarında ise şu görüşlere yer verildi:
“Olay günü sanık doktor tarafından kendisine tatbik edilen tuşe rektal ve prostat masajının yapılış tarzı konusunda önceden yeterli bilgisinin bulunmaması ve bunun biraz da hoyratça gerçekleştirilmesi durumunda bu tedavi yöntemini farklı yorumlamıştır. Durumu onurunu kıran bir hal olarak algılamış ve tepki göstermiş olabileceği, muayenehanede olay anında başka hasta kişilerin de bulunduğu, böyle bir ortamda soyunan doktor sanığın, reşit ve erkek mağdura livatada bulunduğunu kabul edebilme, kabul etmemekten daha zor bir ihtimaldir. Adli Tıp Kurumu’nun bulgularının ileri sürülen livata eylemi ile irtibatının da kurulamadığı, 37 yaşında ve evli mağdurun, anüsüne erkek cinsel organının sokulması ve üzerine abanılıp ileri geri hareket yapılması durumunda bunun ne anlama geldiğini derhal fark etmesi gerektiği halde fark edemediğine ilişkin anlatımları şüphe ile karşılandı ve inandırıcı bulunmadı.”
 


grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
salakça adamın şikayeti
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Her şeyini kullanıyor işte doktor muayene ederken! Ama fazla şeyi kullanmış bu sefer :D Ha eliyle muayene etmiş ha başka bir yeriyle diye de yorum yapmak istemiyorum... :D Allah kimseyi üroloğa jinekoloğa muhtaç etmesin diyelim...
 

Calaissien

Üye
Tıp'ta ayıp yoktur :D:D:D
 
mservank

mservank

Üye
Saçma bence adam kuruntu yapmış:)
Madem böyle bir şey var muayene ol da karşı taraf suçlu olduğu ortaya çıksın.
 
nurikaratas

nurikaratas

Üye
yuh artık bu kadarı da fazla...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
299
doctorrr
spy ghost
Cevap
0
Görüntüleme
256
spy ghost
komando04
Cevap
5
Görüntüleme
509
komando04
BYFECI
Cevap
16
Görüntüleme
863
Turan
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
411
doctorrr


Üst Alt