bu nasıl bir insan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
bu nasıl bir insan
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, 4 yıl önce öz kızı N.K.'ya tecavüz ederek hamile bıraktığı iddiasıyla yargılandığı davada 28 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan 47 yaşındaki Mustafa K., bebeği iğne yöntemiyle düşürttüğü suçlamasıyla da hakim karşısına çıktı. Mustafa K. ile kürtajı yapan Dr. O.D. ve asistanı H.B. hakkında 12'şer yıl hapis cezası istemiyle Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davada dosya, mahkemenin görevsizlik kararıyla Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

Tecavüz olayı, N.K.'nın Şubat 2010'da durumu annesi F.K.'ya anlatmasıyla ortaya çıktı. Ereğli İlçesi'ne bağlı bir köyde oturan ve şu anda 22 yaşında olan N.K., babasının 2008'den bu yana kendisine taciz ve tecavüzde bulunduğunu annesine anlattı. Babasının tecavüzüyle hamile kaldığını, bebeğinin iğne yöntemiyle Zonguldak'ta bir doktorun muayenehanesinde düşürüldüğünü ileri süren N.K. ve annesi F.K.'nın şikayeti üzerine baba Mustafa K., tutuklandı.

ÇOCUK DÜŞÜRTME DAVASI

Sanık avukatı, kararı temyiz ederken, Mustafa K., Dr. O.D. ve asistanı H.B. ile birlikte 'Mağdurun rızası olmadan çocuk düşürtme' suçlamasıyla da hakim karşısına çıktı. Zonguldak 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi, 3 sanığın 12'şer yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davada görevsizlik kararı verdi. Mahkeme, dosyanın Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesini kararlaştırdı
 


ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
tam bi
 
balcolu

balcolu

Üye
Töbe yarabbi..
 
symbian.forever

symbian.forever

Üye
Çüş yani. Böyle adamları idam etmeli
 
Enes

Enes

Üye
idam edeceksin!
 
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
idam edeceksin ama idam sehpası yok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt