Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üretilen Telefonlar Sizi Tatmin Ediyormu?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
Üretilen Telefonlar Sizi Tatmin Ediyormu?
Güzel bi anket olduğunu düşünüyorum
ben 6. şıkka oy vereceğim ;Gerçek anlamda tatmin olamadım ama çalışmalar başarılı
CooL'n'Quiet
Üye
ben 4e verdim günün anlam ve önemi gereği :Pp
şaka bi yana harbiden tam benlik dediim bi tel yok.kesin bi eksiği cıkıyo veya herşey tam olsada fiyat uçuk oluyo
ben wireless konana kadar tel almicam galiba
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ardadoganer @ Apr 23 2006, 02:53 PM) [post=321221]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben 4e verdim günün anlam ve önemi gereği
şaka bi yana harbiden tam benlik dediim bi tel yok.kesin bi eksiği cıkıyo veya herşey tam olsada fiyat uçuk oluyo
ben wireless konana kadar tel almicam galiba
[/b][/quote]
wairless telefonla ne tür bi bağlantı için kyllanılabilir usb'nin görevinimi görüyo yoksa internete girmek içinmi ?
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
bu gün pazar diye uyumayın haydin millet !
мιѕтαα
Üye
su ana kadar kendime uygun bi tel bulamadım istedigim ozelliklerin hic biri aynı anda yok kiii
pskolojik maynağ
Üye
s.e k750 tam benlik aksilik bi alamadım
ama çalışmalar iyi altı üstü bi telefon yani uçak almıyoruzki
spes5
Üye
şu wi-max + n92 ki deki tv + 3 megapiksel+ radio +simbian veya windows mobil özellikleri bir telefonda toplanmadan (tabiki birde uygun fiyat) bende tlf nu pek değiştirmeyi düşnmüyom
free
Üye
ben 1.şıkkı seçtim
günümüze uygun şekilde üretimler var bence
ama teknolojinin sonu yok tabi sürekli gelişerek ilerleyecek
şu anda k750 gibi telefonla fotoğraf makinası ve mp3 çalar ihtiyacıda bitti
videoda henüz yeterli başarı yok hiç birinde yani video kameranın yerini alacak kalite hiç bir firma üretmedi
tv olayı türkiyede henüz zaten yok diye biliyorum gprs tv hariç
impavidus
Üye
Ben 6. seçeneği seçtim.Aslında üretilen çok iyi telefonlar var ama bunlar bir çok özelliği birarada barındırdıklarından fiyatları da bununla doğru orantılı olarak yüksek oluyor.Orta karar telefonlara gelince onlar için de örneğin birinde olan A özelliği diğerinde olmuyor,bundaki B özelliği de bir başkasında olmuyor.Böylece piyasada birbirine çok benzer sadece dış görünüşleri farklı bir çok telefon dolaşıyor...
jöly
Üye
aslında ben 1. şıkka oy verdim ama sonradan düşündüm de tam benim istediğim telefon diyorum aradan 1 ay bile geçmeden daha üstün özellikli yeni telefonlar çıkıyor açıkçası artık emin değilim
ChavRash
Emekli Yönetici
Buna da şükür.
free
Üye
bu arada aklıma bişey daha geldi
telefonlar tatmin ediyor mu diyoruz
ama şunu unutuyoruz onlar extra özellik koysada biz kullanamıyoruz kiş
nerde 3g -nerde görsel radyo
yani bide olayın bu yönüde var
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
benim ilk göz ağrım k700i ve bu telefondan vazgeçmez biraz zor olacak ama k900i almayı düşünüyorum yaz sezonu açılır açılmaz.w900i,k900i,yada k750i alırım gibime geliyo.k750i ide emin değilim fiyatı çok cazip,
Shadowman07
Üye
şu ana kadar bu telefon tam benlik diyemedim
free
Üye
telefonlar yüksek fiyatlara ulaştı
bir diğer ankette tele ortalama 500ytl veren bir miilletiz
yani bu teknolojik cihazlar 1000i zorluyor artık
bu yüzdende bu teller bizi tatmin etmiyor genelde pekte bağdaşmıyor ülke gerçekleriyle
ama sonuçta uçan telefon bile olsa insanoğlu tatminsizdir zaten
Fatihyet
Üye
bence hiçbirzaman tam manasıyla dört dörtlük bir telefon çıkmayacak çünkü eğer tam manasıyla dört dörtlük bir tel çıkarsa rekabet olmaz, tel ler kibrit gibi satılmaya başlar. bu sitede kapanır
***BlackrosE***
Üye
Bence her çıkan telfon farklı bir zevk ve renk anlayışı ile çıkarılmaktadır!!
Amaç her zaman müşteri tatminidir!!
Telefon çıkarmak o kadar baist bişi değil arkadaşlar!!
Dizaynı teknolojisi ..
ve benzeri bi sürü şey ile ilgili ama hala mükemmel diyebildiğim bişi yok benim açıkçası!!
DeLmIrA
Üye
kullandıgım her telefonda tam istedigimin bi kısmı wardı mesela
n-gage,de mp3 calar radyo oyun
p910a kamera touchscreen falan
bu 2 telefondakı ozellikler tek bi telefonda toplanma işte o zaman ahada benım telefonum dıcem ama satıs polıtıkası her ozellık her telefonda olmuo ne yazııkkı...
Newwave
Üye
Üreticiler isabetli kararlar alıyorlar ama her özellik yeni çıkan bir telefonda olucak diye bir şey yok ne kadar pahalı o kadar özellikli olmuyor bazen.
vavuli
Üye
bana kalırsa daha kaliteli telefonlar üretilebilir