uQuran (Java)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl bir uyarı veriyor?

smt00123

Üye
çok saol

bosphorus_83

Üye
Arkadaşlar bunu kurdum ama, anladığım kadarı ile free versiyon olduğu için, sadece fatiha suresini okuyor:)
şu anda bu programı kullanabilen varmı?

cansipah

Üye
eyvallah kardeşim.............:bye2:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

aliozkaldi

Üye
ben de 5800 var yükledim görüntü var ama ses yok. en başta anlattığınız gibi yaptım ama yine de ses vermiyo. yardım eder misiniz?

zerzul

Üye
arkadaşlar uqranın bütün ses dosyalarını buldum hepsi (umr) uzantılı bunların (uqm)
uzantılı dosyaları lazım ben uzun zamandır arıyorum bulabilirsem paylaşırım bulanlar paylaşırsa sevinirim
önek (001000.umr) (001000.uqm)

cesar8645

Üye
program kuruldutan sonra ( 5800 ı olan nasıl kurulduğunu biliyordur bilmiyorsa o telefonu satsın kendine 3310 alsın :D ) uQuranData dosyasını hafıza kartınıza direk olarak atın eğer hafıza kartında boş uQuranData dosyası varsa audio ve trans dosyalarına ayrı ayrı atabilirsiniz. Programı forum a taşıyan moderatör e ayrıca Teşekkürler .

--------------- Ekleme ---------------

nokia için sadece jar dosyasını kuryorsunuz ses dosyalrını ayrıca read me dosyasında yazan siteden indirip hafıza kartına atmanız gerekiyor teşekkürler

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Teşekkürler Nadir bey paylaşım için. Bir arkadaşım istediği için aradım programı, o kullanıyor OVI den indirmiş ama bazı arkadaşların da dediği gibi program shareware :)

Eğer programın olanını bulursam burda paylaşırım ;)

Sitesinden baktım ucuz olsa Pro olanı satın alacaktım ama 12 Pound istiyor :)

Öncelikle programı direk kurunca açarsanız şöyle bir uyarı alırsınız:

Data dosyaları eksik olduğundan... Ekteki indirdiğiniz dosyanın içindeki "uQuranData" klasörünün içindeki klasörleri hafıza kartında oluşan "uQuranData" klasörünün içine atın tamadır ;) Tabi sadece Fatiha suresini dinleyebiliyorsunuz :) O zaman da şöyle bir ekran geliyor:

senel45

Üye
bende programın pro sürümü var ama malisef oda fatihadan başka süre okumuyor fre versiyon değil arkadaşın dediği gibi fre versiyonda uyarı veriyor pro programı satın alın diye bende ses dosyaları bulamadı diyor aquran data kalsörüne 114 süreyi de attım olmadı hepsini tek klasörde topladım olmadı mp3 yükledim olmadı amr yükledim olmadı yardım edecek ALLAH kulu yokmu? proyu sitede paylaşıcam söz

kırmızı27

kırmızı27

Üye
Ellerine sağlık Allah razı olsun kardeş.....

senel45

Üye
program hakkında yardımcı olacak yokmuses dosyaları çalmıyor

turkotello

turkotello

Üye
Allah rızası için bir yardım edin arkadaşlar

senel45

Üye
ne kadar sinir bozucu ya ne yaptısa olmadı programı paylaşan da heralde atık foruma takılmıyor

buldog

buldog

Üye
:nono: Çalışmıyor dostum uygulama ama niyetin için teşekkürler

fevzikaya45

Üye
kardes allah razı olsun. arapça okuduktan sonra türkçe mealini okuyan bı program varsa yardımcı olursanız bulmamıza cok ii olur. ıphoneda boyle bı uygulama var ben bakıyorum ama henuz bulamadım arastırırsanız allah rızası ıcın sewınırım

istersensor

istersensor

Üye
arkadaşlar vereceği linkte bütün sureleri bulabilirsiniz.....
* ancak programı telefonunuza kurup fatiha suresini bir kere dinlemeniz lazım .
* hafıza kartınıza uquran data klasorü geleck..
* sizde buradan indireceğiniz sesleri uqurandata/audio/1 klasorunun içine kopyalayacaksınız.
- yuklediğiniz sureyi rahatlıkla dinleyebilirsiniz...
* (sureler klasörde iner bu klasörün içindeki ***.uqm dosyalarının hepsini kopyalayacaksınız)

cansizomer

Üye

arkadaşlar bu sitede nasıl yapılacagı anlatılıyor ben uyguladım 5800 da bütün sureleri dinleyebiliyorum yapamayanlar bir göz atsın

nazmi28

nazmi28

Üye
cok saol kardesım fakat bunu turkce menu yapamayızmı yada ugrasan arkadaslar varsa ıletırmısın guzel pro tesekkurler

nazmi28

nazmi28

Üye
adres yanlıs bı kontrol etsen

Takipçi Satın Al

Üst Alt