Unutulmaz Çizgi Film Arşivi

Sponsorlu Bağlantılar

s_uzun

s_uzun

Üye

küçükken söylediklerine anlam veremezdim kötülüğü savunan bişeyler söylediklerini sanırdım :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nerden aklına geldi :aha: Ama maziye gittim bir anda :P:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
s_uzun

s_uzun

Üye
Bakın ne buldum :D

[video=youtube;70HSbvaMelo]http://www.youtube.com/watch?v=70HSbvaMelo[/video]

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
ben hala maskeyi bulamadım arkadaslar :/

Revengeful

Emekli Yönetici

fullwar

fullwar

Üye
Arı mayayı gördüm. Öfff. Çocukkende vız vız uçuyordu. Baktım hala vız vız. Değişen birşey yok. Görüşmeyelim Mayacığım.

İmla kaymış "deyişen", "değişen" olacak.

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Arı mayayı gördüm. Öfff. Çocukkende vız vız uçuyordu. Baktım hala vız vız. Deyişen birşey yok. Görüşmeyelim Mayacığım.

kac yasındasın acaba merak ettım de
sakıncası yoksa

fullwar

fullwar

Üye

anladım
teşekkür ederim :)

Bizden öncede vardı bunlar ama bizim çocukluğumuzda öyle Pokemon, Digimon falan yoktu. Hep bunlarla geçti. Şirinler, Ayı Yogi, Looney Toons, Red Kid, Space Rangers falan filan... Konuyu görünce eskiler aklıma geldi. Az Bugsy kankamı izleyeyim sonrada hemşerim Silwester'a bakarım. Naaabeeer Canım???

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
:D :D olur izle

Consul9

Consul9

Üye
Pokemon efsanedir küçükken oyuncak bir poke topu vardı onun icine kelebek yakalayıp koymuştum adı da butterflydi zavallı hayvan 1 günlük ömründe neye uğradığını şaşırdı.Ha bide sarı bir ayı vardi bal yiyen sonra tiger bengal kaplanı onların cizgifilmini adı neydi?

• Beğen
fullwar

fullwar

Üye
Pokemon efsanedir küçükken oyuncak bir poke topu vardı onun icine kelebek yakalayıp koymuştum adı da butterflydi zavallı hayvan 1 günlük ömründe neye uğradığını şaşırdı.Ha bide sarı bir ayı vardi bal yiyen sonra tiger bengal kaplanı onların cizgifilmini adı neydi?

Winnie the Pooh.

Kobrra

Üye
captain tsubasa ohzora ve pokemon diyorum :) hala izliyorum pokemonu :) tsubasa nın bütün animelerini tekrardan izledim süper ya.Özellikle Alman kaleciye attıkları gol dehşetti :) (misaki uçan kafa vururken kaleci topa dokunuyor.Onlar havada duruyorlar öyle.Ondan sonra tsubasa geliyor ayağıyla destek veriyor misakiye.Kaleye giriyorlar gol oluyor :)