unutulan hafıza kartı şifresini bulma

Sponsorlu Bağlantılar

brsss

Üye
tşk

qwee

Üye
varolda 6230i ye oluymu acep?

lokomoda

Üye
teşekkürler

targa911

Üye
tşkler dostum güzel paylaşım

zartan

zartan

Üye
Ellerine sağlık arkadaşım.

safranbolu

Üye
cok sagolun

musa553

musa553

Üye
arkadaşlar bişe sormak istiyorum 6630 için en iyi hafiza kartı hangisi kingstondan iyi hafiza kartı varmı

oyilmaz_6161

Üye
ya kardeşim dalgamı geçiyosunuz nerde şifre kırıcı proğram

username159759

Üye
cok saol usta,yarırı oldu

serden_geçti

Üye
slm admıin peki bu programı dosyası bulunuyormu acaaba

Anıl Umut

Emekli Yönetici
sağol kardeş

carasuv

Üye
benim telefonumdada olmadı

xxxyılmazxxx

Üye
nerdekı ındıreyım

muammer42

Üye
iiiiiii:)

cbf150

cbf150

Üye
6500slidedehafıza kartı şifresını unuttum nasıl açabılırım

tekerkek

Üye
yahu 3110c de çalışmıyor bu dedikleriniz.birisi yazmış herkes alıntı yapıp eklemiş.halbuki kendisi bile tanımıyor programı.ne olduğunu bilmiyor.güya iyilik yapıyorlar.google ın arama sayfasını dolduruyorlar sadece.ne zaman aratsam google da hep aynı şeyler.hep alıntı hep alıntı

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ben sana dürüstçe söyleyimmi?hafıza kartının şifresini unuttuysan o hafıza kartını hiç beklemeden çöpe at.başını ağrıttığına değmez kardeşim.inanki çözümü yok.geçmiş ola.ben çooook denedim,halada deniyorum fakat sıfır sonuç.o kartı kaldır at derim kardeşim.yinede sen bilirsin

erdalkazer

erdalkazer

Üye
5800 kodu koydum soft format attım şifre istedi hafıza kartı için c:/system klasörünün içinde mmcstore dosyası yok ona nasıl bir çözümünüz var ?

Hafıza kartı atılmaz kardeşim usb yoluyla pc suitle dosyaları yedeklersin önce pc sonra telefonda biçimlendirirsin şifre sorunu kalkar sonra yedeklerini geri yüklersin hafıza kartına da 5800 da neden bulamadım ben mmcstore yi ona kıllandım

5800 kodu koydum soft format attım şifre istedi hafıza kartı için c:/system klasörünün içinde mmcstore dosyası yok ona nasıl bir çözümünüz var ?

3307manyaq

Üye
Bn telefona yükledm o hex text yazan yere tıkladm cıkan kodu yazdm ama olmadı :/

haska46

Üye
slm arkadaslar 3, saatten beri ugrasiyorumda bi cozum bulamadim, nokia 5800 telefonuma format atinca hafiza karti sifre istedi, fexplorer yukleyemedim sertifikayla ugrasmadim onun yerine x-plore ve mobyexplorer programlarini yuledim fakat C:\system\mmcstore ibulamiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Üst Alt