Unut(-ama)mak...

Sponsorlu Bağlantılar

The Pierre

The Pierre

Üye
    Konu Sahibi
Unut(-ama)mak...
Hikaye uzun girmeyeceğim 3 yıldır sevdiğim bir kız ilk sene tanışma faslı ikinci sene sevdiğimi öğrendi ve bende onun beni sevdiğini sonra 3. Yılın ilk çeyreğinde ayrıldık sonra taşındık oradan Facebook dan falan konuşuyoruz ama ben hala seviyorum o sevmediğini soyluyor nasıl unutacağım? Var mı başarabilen?

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Kolay iş tumblr Twitter gibi çeşitli hesapların yoksa aç takıl eğlen yeni arkadaşlıklar kurFilm izle bol bol :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
gerçekten sevdiysen unutulmaz unuttun sanarsın ama bir gün aklına gelir ve içinde yine bir şeyler vardır bunu hissedersin :) çeşitli aktiviteler yap aklını başka şeylerle meşgul et hayat geçiyo

The Pierre

The Pierre

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten sevdiysen unutulmaz unuttun sanarsın ama bir gün aklına gelir ve içinde yine bir şeyler vardır bunu hissedersin :) çeşitli aktiviteler yap aklını başka şeylerle meşgul et hayat geçiyo

Aslında bir ara unutmuştum. Sayılır yani 3 ay hiç mesajlaşmamıştık geldi bir gün mesaj attı naber diye. Yine hatırladım mesajlaşmaya başladık yine bazen uzun sure nesajlaştığımız oldu. Aralıksız olarak uzun saatler

sLeepLe

sLeepLe

Üye
işte gerçekten sevdiysen içinde bir yerlerde duruyo sen unuttum sanıyosun ama unutmuyo insan işte hep içinde

• Beğen
Tepkiler: çaminci
The Pierre

The Pierre

Üye
    Konu Sahibi
Napmalı peki?
Geçenlerde yolda ona benzer birini gördüm 15 dakikalık yolu değiştirerek 25 dakikada gittim.

Onların evinin oralardan geçmem gerekiyordu rastlamamak için yolu uzattım falan zor bişey sevip kabullenmemek yada istememek vs. Vs.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Anlıyorum seni sevipte karşındakininde sana karşı aynı duyguları beslememesi kötü bişey ne yapmak gerekiyo bende pek bilmiyorum kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :) kendini başka şeylerle meşgul et hobi falan bul ne bileyim yanlız kalma arkadaşlarınla takıl

The Pierre

The Pierre

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyorum seni sevipte karşındakininde sana karşı aynı duyguları beslememesi kötü bişey ne yapmak gerekiyo bende pek bilmiyorum kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :) kendini başka şeylerle meşgul et hobi falan bul ne bileyim yanlız kalma arkadaşlarınla takıl

Ama hala seviyor gibi de bilmiyorum

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
8 yıllık ilişkşm vardı, 12 senelik tanıdığımdı. 2011 16 Aralık günü bitti. Unutulmuyor...

• Beğen
Tepkiler: SHS, sLeepLe ve The Pierre
sLeepLe

sLeepLe

Üye
seven işte gününe kadar hatırlıyo üstünden 3 sene geçmiş ama gününü hatırlıyo bak :) banada bazen seviyor gibi geliyo ama öyle değil seven insan neden ayrı kalsın

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Al bunu dinle ben öyle yapıyorum

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
seven işte gününe kadar hatırlıyo üstünden 3 sene geçmiş ama gününü hatırlıyo bak :) banada bazen seviyor gibi geliyo ama öyle değil seven insan neden ayrı kalsın

Unutulur mu kardeşim. Saatine dakikasına kadar aklımda her şey, her söz, her mimik.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
The Pierre

The Pierre

Üye
    Konu Sahibi
İşin en ilginç yanı onla ilgili hatırladıklarımın ½ i kavgalarımız.

SHS

SHS

Üye
Kafanı oyalıycan, numaranı değiştir, sosyal hesaplardan sil, onu hatırlatacak şeylerden kurtul

Unutursun demiyorum, an gelir aklına düşer ama saplantı gibi takılmazsın

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Şuan 4. Yılımdayım unuttum kızı :)
Senin 1 yılın kalmış kardeşim sabret

0MG90

0MG90

Üye
Zamanla unutursun merak etme zaten yaşın küçükse gelip geçici onlar

The Pierre

The Pierre

Üye
    Konu Sahibi
Kafanı oyalıycan, numaranı değiştir, sosyal hesaplardan sil, onu hatırlatacak şeylerden kurtul

Unutursun demiyorum, an gelir aklına düşer ama saplantı gibi takılmazsın

Geçen facemi dondursammı dedim sonra vazgeçtim onu engelledim