Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
unroot yapinca garanti geri gelir mi lutfenn yardimm!!
Sponsorlu Bağlantılar
gekic43
Üye
Konu Sahibi
unroot yapinca garanti geri gelir mi lutfenn yardimm!!
Arkadaslar unroot yapinca garanti gelirmi her kafadan bir ses cikiyor lutfen bilgili biri aciklayabilirmi telefonum galax ace s5830i lutfen yardimci olun !?
Sayaç'ın alakası Rom'dur. Rom atmadıysan sayaç yükselmez. Menü+Ses Kısma+Kapatma tuşuna aynı anda bas. Continue yazar Ses açma tuşuna bas 1 defalık. Dowload Modunu açar. Orada Odin (0) yada (2) falan yazar. Sayaç budur.
gekic43
Üye
Konu Sahibi
dedigini yApiyorum ekran goruntusu aliyo galiba yeni bisey kesfettim ama contine yazisi gelmiyo
kardesim ayni durum bende de var teli rootladigimdan beri bisey olcak diye korkuyorum forumlara bakiyorm kimi bisey olmaz diyo mkimi garanti gitti diyor
Ali58_58
Üye
kardeşim super user kalkmışsa garanti kapsamındasındır yani garantiden çıkmamışsındır
root attigin sayfayi hatirliyorsan oradan unroot zip dosyasini indir diger adimlar hepsi.ayni zaten hatirlamiyorsanda google.a telefonun modeliyle.birlikte unroot yaz cikar zaten gene cikmazsa ben.yardimci olmaya calisayim kardesim
Mcsilifke
Kapalı Hesap
Beyler alakasi yok ben brickli galaxy mini mi garantiye yaptirdim gerisi fasa fiso
- filecrop.com a girip cihazin adi + unroot.zip yaz %99.9 çıkar