unroot yapinca garanti geri gelir mi lutfenn yardimm!!

Sponsorlu Bağlantılar

gekic43

Üye
    Konu Sahibi
unroot yapinca garanti geri gelir mi lutfenn yardimm!!
Arkadaslar unroot yapinca garanti gelirmi her kafadan bir ses cikiyor lutfen bilgili biri aciklayabilirmi telefonum galax ace s5830i lutfen yardimci olun !?

HasimSahin

HasimSahin

Üye
Menüde superuser' yoksa sorun olmaz.

0ceanS13

0ceanS13

Üye
sayaçları sıfırlaman lazım.Yada götür garantiye o şansını dene

HasimSahin

HasimSahin

Üye
Zaten unroot yapinca superuser kalkiyo ama odin sayaci falan diyolar menude super user yok

- - - Eklendi - - -

Menude superuser yok unroot yapinca kalkti ama odin sayaci mi ne varmis oyle biseyler konusuluyor ?

Sayaç'ın alakası Rom'dur. Rom atmadıysan sayaç yükselmez. Menü+Ses Kısma+Kapatma tuşuna aynı anda bas. Continue yazar Ses açma tuşuna bas 1 defalık. Dowload Modunu açar. Orada Odin (0) yada (2) falan yazar. Sayaç budur.

gekic43

Üye
    Konu Sahibi
dedigini yApiyorum ekran goruntusu aliyo galiba yeni bisey kesfettim :D ama contine yazisi gelmiyo

erdi_s

erdi_s

Üye
Yusuf cektirmesenize yaaa :D

gekic43

Üye
    Konu Sahibi
Yusuf cektirmesenize yaaa :D

kardesim ayni durum bende de var teli rootladigimdan beri bisey olcak diye korkuyorum forumlara bakiyorm kimi bisey olmaz diyo mkimi garanti gitti diyor

Ali58_58

Ali58_58

Üye
kardeşim super user kalkmışsa garanti kapsamındasındır yani garantiden çıkmamışsındır

badmus

badmus

Üye
Stock Roma Dön
Unroot Yap
Sayacı Sıfırla (Triangle Away)

gekic43

Üye
    Konu Sahibi
rom yuklemedim zaten orjinal rom ama iki kere rootladim genede stok roma falan donmem gerekirmi

samy01

Üye
Zaten unroot yapinca superuser kalkiyo ama odin sayaci falan diyolar menude super user yok

- - - Eklendi - - -

Menude superuser yok unroot yapinca kalkti ama odin sayaci mi ne varmis oyle biseyler konusuluyor ?

acaba nasil unroot yaptin...
ben ilk aldigimda root atmistim ama simdi yeni yazilim yükleyemiyorum
yardimci olursan sevinirim..

gekic43

Üye
    Konu Sahibi
acaba nasil unroot yaptin...
ben ilk aldigimda root atmistim ama simdi yeni yazilim yükleyemiyorum
yardimci olursan sevinirim..

root attigin sayfayi hatirliyorsan oradan unroot zip dosyasini indir diger adimlar hepsi.ayni zaten hatirlamiyorsanda google.a telefonun modeliyle.birlikte unroot yaz cikar zaten gene cikmazsa ben.yardimci olmaya calisayim kardesim

Mcsilifke

Kapalı Hesap
Beyler alakasi yok ben brickli galaxy mini mi garantiye yaptirdim gerisi fasa fiso ;)

- filecrop.com a girip cihazin adi + unroot.zip yaz %99.9 çıkar

Üst Alt