Unofficalden Officale Nasıl Geçilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aleminefendisi

Üye
    Konu Sahibi
Unofficalden Officale Nasıl Geçilir?
arkadaşlar ben telime unoffical bir fw yükledim officale nasıl geçilecek tüm ayrıntılarıyla anlatabilirmisiniz şimdiden saolun siz siz olun officalden wazgeçmein

aleminefendisi

Üye
    Konu Sahibi
yaw b iri sölesin bea

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
"Fw" ne ?

aleminefendisi

Üye
    Konu Sahibi
firmware(versiyon gibi bişi) abi sanırım sx1 ile alakan yoq

berkant10

berkant10

Üye
ye gir ordan sx1 in son fw sini bilgisayara indir data kablosu yardımıyla unofficial fw nin üstüne kur

aleminefendisi

Üye
    Konu Sahibi
abi sabit başlığında yazılanlara göre fw 12 den başkasına izin wermiommuş doğrumu bi söle pls

Memo2005

Üye
<div class='quotetop'>(aleminefendisi &#064; Feb 6 2006, 05&#58;56 PM) [post=273284]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar ben telime unoffical bir fw yükledim officale nasıl geçilecek tüm ayrıntılarıyla anlatabilirmisiniz şimdiden saolun siz siz olun officalden wazgeçmein
[/b][/quote]
telefonunda hangi FW yüklü söylersen daha kolay çözüm üretilir...soruyu detaylı sorarsan cevapta kolayca gelir...saygılar

aleminefendisi

Üye
    Konu Sahibi
abi telefonum sx1 sx1 value pack v2.0 kill for you yu yükledim fw 15 e geri dönmek istiyorum nasıl yapacağım

berkant10

berkant10

Üye
abi dedim ya indir official fw yi kur unoffical fw yi valla benim bildiğim en kısa yol bu

luckyesref

luckyesref

Üye
<div class='quotetop'>(berkant10 &#064; Feb 8 2006, 07&#58;51 PM) [post=274857]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
abi dedim ya indir official fw yi kur unoffical fw yi valla benim bildiğim en kısa yol bu
[/b][/quote]

eksik biliyosun. yüklenmiş olan unoffical fw&#39;den daha yeni bir sürüm değilse Kabul etmez. Ya daha yeni bir sürüm olması lazım. yada başka bir unoffical sürüm olması lazım.

bestdrummer

Üye
evet aynı sürümü offical da üzerine yazamıyoruz offical fw 16 çıkarmı acaba

Lion Heart

Lion Heart

Üye
hayır resmi fw16 çıkmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt