Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
mehmet, o kadının boynu neden yeşil.

mehmet, o kadının boynu neden yeşil.

fular gibi birşey var abimehmet, o kadının boynu neden yeşil.![]()

ya hiç türke sevdalanan yok mu hepsi yabancı la bunlarınneyse ben şimdi yazsam ve fotogra koysam beni banlayabilirler o yüzden bana gizli kalsın
![]()

ya hiç türke sevdalanan yok mu hepsi yabancı la bunlarınneyse ben şimdi yazsam ve fotogra koysam beni banlayabilirler o yüzden bana gizli kalsın
![]()

Dün bizimkiler de onu seyrediyodu ama bilmıyom o kızın adını ben bi mahalleye soruyumYa kardeşim tam onu söylicektim bende, dün muhteşem yüzyılda bi kız gördüm bu yabancı kadın varya hürrem onun hizmetçisiydi onu tanıyosan isim verebilirmisin![]()

Dün bizimkiler de onu seyrediyodu ama bilmıyom o kızın adını ben bi mahalleye soruyum![]()

Ya kardeşim tam onu söylicektim bende, dün muhteşem yüzyılda bi kız gördüm bu yabancı kadın varya hürrem onun hizmetçisiydi onu tanıyosan isim verebilirmisin![]()
bu kadın mı?
Ben Hürrem sultanın yanında bi tane hizmetçisi var ufak tefek balık etli bişey sarışın onu diyorum 
Ufak tefek balık etlimi konunun rengi degişiyo hacıYok kardeşim bu prensesBen Hürrem sultanın yanında bi tane hizmetçisi var ufak tefek balık etli bişey sarışın onu diyorum
![]()

Ufak tefek balık etlimi konunun rengi degişiyo hacı![]()

bir ara herkes beren saat'e aşıktı![]()