:sır: :) abiye saygı ;)
Cihanî Sultan Üye MrCommanDTr' Alıntı: ahahaa alemsin abi ya ben 1200 e okeydim eğer Gökçen abiden iyi haber gelmezse 1300 e de çıkarım Genişletmek için tıkla ... Sakin ol şampiyon. - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: ahahaa alemsin abi ya ben 1200 e okeydim eğer Gökçen abiden iyi haber gelmezse 1300 e de çıkarım Genişletmek için tıkla ... Sakin ol şampiyon. - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: ahahaa alemsin abi ya ben 1200 e okeydim eğer Gökçen abiden iyi haber gelmezse 1300 e de çıkarım Genişletmek için tıkla ... Sakin ol şampiyon.
MrCommanDTr' Alıntı: ahahaa alemsin abi ya ben 1200 e okeydim eğer Gökçen abiden iyi haber gelmezse 1300 e de çıkarım Genişletmek için tıkla ... Sakin ol şampiyon. - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: ahahaa alemsin abi ya ben 1200 e okeydim eğer Gökçen abiden iyi haber gelmezse 1300 e de çıkarım Genişletmek için tıkla ... Sakin ol şampiyon. - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: ahahaa alemsin abi ya ben 1200 e okeydim eğer Gökçen abiden iyi haber gelmezse 1300 e de çıkarım Genişletmek için tıkla ... Sakin ol şampiyon.
theposies Üye papakudioflu' Alıntı: biraz daha zaman geçsin kampanyalarla daha da düşer inşallah - - - Eklendi - - - duyan da 3310 alıyor zanneder dünyanın en iyi ikinci telefonu o idare edicegin telefon birinciyi söylememe gerek yok heralde Genişletmek için tıkla ... bak şimdi mutlu oldum abi
papakudioflu' Alıntı: biraz daha zaman geçsin kampanyalarla daha da düşer inşallah - - - Eklendi - - - duyan da 3310 alıyor zanneder dünyanın en iyi ikinci telefonu o idare edicegin telefon birinciyi söylememe gerek yok heralde Genişletmek için tıkla ... bak şimdi mutlu oldum abi
MrCommanDTr Emekli Yönetici Cihanî Sultan' Alıntı: Sakin ol şampiyon. - - - Eklendi - - - Sakin ol şampiyon. - - - Eklendi - - - Sakin ol şampiyon. Genişletmek için tıkla ... Sen de sakin ol Hünkarım 3 kere yazdın
Cihanî Sultan' Alıntı: Sakin ol şampiyon. - - - Eklendi - - - Sakin ol şampiyon. - - - Eklendi - - - Sakin ol şampiyon. Genişletmek için tıkla ... Sen de sakin ol Hünkarım 3 kere yazdın
Cihanî Sultan Üye MrCommanDTr' Alıntı: Sen de sakin ol Hünkarım 3 kere yazdın Genişletmek için tıkla ... Gaptırmışım.
MrCommanDTr Emekli Yönetici Cihanî Sultan' Alıntı: Gaptırmışım. Genişletmek için tıkla ... Gaptır get Hünkarım