unlocked cihazlara xap dosyalarını yükleme içeride

Başka bir siteden bulduğunuz xap dosyasını telefona atıp yükleme imkanınız varsa(bunlar imzasız yani kırılmış uygulamalar ise) sizin cihazınız unlock'tur.

Ancak biliyoruz ki henüz Windows Phone 8 unlock edilmedi.(Developer unlock hariç)O yüzden yükleyemezsiniz

wp8

Üye
tamamdır teşekkürler

Silinen Üye 2469111

Kapalı Hesap
xap adlı bilgi yarışması oyunu var. bilgisayardan dosyaları açıp içindeki sorularıdeğiştirmek istiyorum. bir program varmı ? PC den düzenlemek için.

Telefonum UnLock fakat yüklenmiyo.Tom Xap instalelr la iClone yüklemeye çalıştım:
Please Make sure your phone was unlocked!
Please Make sure you connected device to PC and Zune launched
Try Again?
diyor...

aynen benimkide üstelik windows 8 kullanıyorum herhangi bir hata yaptığımı sanmıyorum..

Abi benim bi sorum olcaktı şimdi biz bunu yaptık yine eskisi gibi skype da online oyun oynamada internette falan bi sıkıntı olmaz de mi ? - yönleri nelerdir bunu yapınca neler engellenmiş olur bi yardım etsen Abi bide unlock mu değil mi nasıl anlayacağız lumia 920 benim telefonda

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herhangi bir eksi yönü yok. Ama cihazın unlock değil malesef. Henüz wp8 için unlock çıkmadı.

bu hatayı nasıl düzelteceğiz cevap gelmedi

OozyStaw

Üye
SDK 7.1 değilde SDK 8 yüklü bende Windows 8 pc ye SKD 7.1i kuramıyorum sorun olur mu

Rainesto

Üye
Baykuşu yapamayan arkadaşlar diğer yöntemi denesin

biltek

Üye
windows phone 8.1 zuneyi desteklemiyor, ne yapmak lazım

biltek

Üye
wp 10 zune yi desteklemiyor

biltek

Üye
Bilgisayarın Ram 256 mb hünkarım.Ölür yazık bilgisayara