papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Sağol hünkarım da ben bir şey soracaktım,benim bilgisayar xp ve sdk yüklenmiyor.W7 yahut daha üstü istiyor.Yükleyemem mi?
hünkarım wp kullanıcaksan vista veya win7 ve üstüne geçmen şart zune sdk çalışmaz xp de
---------- Eklendi @ 21:09:37 ---------- Yazıldı @ 21:08:24 ----------
hünkarım niye windows7 ye geçmiyorsun ki
Bilgisayarın Ram 256 mb hünkarım.Ölür yazık bilgisayara
anladım o zaman sen biraz da pcye masraf yapıcaksın hünkarım
Biliyorsun hünkarımben Fatih'in İstanbul'u fetthettiği yaşta(sın demiştin,ama daha küçüğüm )yım , bu sebeple de daha zamanı var.
Programları indirelimde Lümya alınca yükleriz . Sağol abim .
kardeşim laptop ve pc sürümü farklı oluyor diye biliyorum ama konfigürasyonun kaldırır indir yükle bence zaten indşrdiginyerde yazar geç olmasa bilgşsayarcı arkadaşım var ondan gerekli bilgiyi alırdık veya yarın gün içinde sana pm atarım bu konuda
valla hocam pm atarsaniz size zahmet olmazsa daha iyi olur benim acimdan laptopun markasi (hp pavilion 6172 EA) mesajinizi bekliyorum hocam ona gore arastirip indireyim
tamam dostum sabah ilk işim konuyu uzmanına sorup gerekli bilgiyi pm atmak merak etme halladeriz sen istanbuldamıydın
en kötü sana bir adres veririm cihazı oraya götür en uygun şekilde hallettiririz çünkü windows u indirmek yetmeyebilir driverlarıda tek tek indirip kurman gerekicek
daha once vista ultimate kurmustum hocam bazi driverlarda problem cikmisti ; ama arastirdigim kadariyla win7 de driver problemleri kalkmissimdi bana lazim olan bilgi dizustu ve masaustu cihazlara farkli w7 mi indirmek gerekli? Bunu ogrenebilirseniz eger benim icin kafidir dostum
laptop ve pc aynı şeyler, doğal yazılımlarda da bir fark olmuyor herhangibir windows 7 indirmen yeterli ama sistemin biraz düşük windows 7 starter kurarsan daha güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?