Unlock Root - Kapsamlı root yapma programı..

Sponsorlu Bağlantılar

aLastis

Üye
kaç dk sürüyor note2 7100 de 40 dakkadır rootluycak program

azsxd

azsxd

Üye
Tablettimdede oldu Q-note 7000hx modeli

cabbar000

Üye
5830i 2.3.6 bulamadı ben bunu nasıl rootlayacağım.s

emreli01

emreli01

Üye
Hacı htc one x plus içinde aynı yöntemler geçerlimi ?
yani yapım veya dosya farkı var mı ?

murat2118

Üye
Failed to get shell root hatasını gingerbread'larda veriyor hata yapmıyorum...runme.bat yönteminde de aynı şekilde gingerbread hatası alıyorum ve benim gibi bu hatayı yaşayan çok kişi var..ben gingerbread sürümünde komut sisteminden gidilen yöntemle root yaptım..

merhaba bende gingerbread kullanıyorum telefonum android 2.3.5 sürümünde her şekilde root yapmaya çalıştım hiçbir şekilde rootlanmadı bende bu Failed to get shell root hatasını alıyorum sizin dediğiniz komut sistemiyle root nasıl yapılıyor bana anlatabilirmisin çok gerekli root yapmam lazım lütfen yardım edin

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Ben pek anlayamadım bu programdan Galaxy İ8160 (ace2) için uyumlumudur?

konusarock34

Üye
şifre istiyorrr rar

muhsin_1279

Üye
merhaba arkadaşlar bende çin malı dark v1012 hd tablet var. bunu unlock root programından rootladım ama klasör taşıma işlemi silme falan yapamıyorum. ama bilgisayardan sistem dosyaları gözüküyür(rootlamadan önce gözükmüyordu) bana güzel bir root programı önerebilirmisiniz ?

Sürüm : Android 4.0.3

superhuman33

Üye
Arkadaş ben indirdim açtığımda bir çalışma zamanı hatası oluştu hatayı ayıklamak istiyormusunuz satır 2 hata popularqueryrenderer tanımsız diyor telefon galaxy gio hata ayıklama felan açık roota bastığımda not find online devices diyor yardımcı olursanız sevinirim:vur

leopar872

Üye
arkadaslar bu islemi yaptiktan sonra emin olamadiginda cihazin rootlu olup olmadigini nasil anlariz yardimci olursaniz sevinirim

yaramaz6187

Üye
arkadaslar bu islemi yaptiktan sonra emin olamadiginda cihazin rootlu olup olmadigini nasil anlariz yardimci olursaniz sevinirim

Ayni soruyu bende sormak istiyorum ben butun islemleri uyguladim ama tele superuser programi kurulmadi ben kendim indirdim onuda actigimda programlari gostermiyor tel root olmadi mi acaba

vada_vada

Üye
maxi plus 5 root edilemedi

burak6128

Üye
abi samsung galaxy ace s5830i abi sorun olurmu bak sana guvendim bide tel hep rootlu kalsa sorun olurmu cewap bekliyorum denicem

sayokantürk

sayokantürk

Üye
bu proğram hiç bir işe yaramıyor

nefretsiz

nefretsiz

Üye
Ayni soruyu bende sormak istiyorum ben butun islemleri uyguladim ama tele superuser programi kurulmadi ben kendim indirdim onuda actigimda programlari gostermiyor tel root olmadi mi acaba

Tel den rootlamak icin z4root kullanin.rootlu olup oldmadigini anlamak icin de marketten check for root u indirin.

EDE 46 MARAS

EDE 46 MARAS

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba android de yeniyim daha yeni bir tablet aldım piranha business tab 2 10.1 ben bu tablete root yapmak istiyorum ancak verdiğiniz programla root yapamıyorum cihazımı tanımıyor.Bu tablete nasıl root yaparım acaba.Yardım ederseniz sevinirim.

PriveT

PriveT

Üye
Tesekkurler.

aygun___fb

Üye
beyler.z4root programi ile tabletimi rootladim.ama kapatip acinca ilk haline donuyor tablet.ve tablete uygulama yuklenmiyor.sadece sd karta yuklenen uygulamalar kuruluyor.z4root.apk yi kurmaya calisinca yer yok diyor.simdi ben nasil unroot yapabilirim?

tabara13

tabara13

Üye
pc androıd yazılımını görmüyo ne yapabilirim