Unlock Root - Kapsamlı root yapma programı..

hsn6262

Üye
Htc Evo 3D sonuç olumlu teşekkürler...

try to get shell root permission may take several minutes demesinden bıktım 3 saattir uğraşıyorum.telefon g s2

elimde jatter 10t tablet var. bunu rootlamak istiyorum. yardım edin?

killalee

Üye
Bu programların hiç birisi çalışmıyor.hiç birisi de bir işe yaramıyor. Galaxy S i root etmeye çalıştım Step 5 de donup kalıyor.15 dakikadır aynı yerde.ilk önerdiğin programın link kırık.ötekide işe yaramıyor.

- - - Eklendi - - -

yahu yokmu bu telefon için bi root zımbırtısı.Symbian da mutluydum ben ne güzel yükleyemediğim için sorun etmiyordum.Şimdi seçenek var ama yapmak için gerekli programlar yok.Ne sıkıntılıymış bu android teller. Galaxy S i9000 GingerBread 2.3.6 sürümlü telefon varmı bunu root etmek için yardımcı olacak bi müslüman evladı.

try to get shell root permission may take several minutes bu yazıda duruyor.

Failed to get shell root !

diyo neden

acıl yardım lazım galaxy win icin rott yapamıyorum bılgısayar gerektırmeden nasıl rootlarım acıl yardım ıstıyorum sımdıden tsekkurlerr

KKIVANCC

Üye
Failed root diyorr bunun bir cozumu var mi acaba cihazi otomatik tanidi tam oldu bu sefer derken bu hatayla karsilastim. Samsung galaxy tab 3 7inc tablette deniyorum.

Denendi Sony Ericsson U20i çalışıyor

asgz

Üye
LG P 880 de işe yaramıyor..

41kartal

Üye
root yapmayı anlatmışsınız teşekur ederim birde bu root kaldırmayı anlatsanız bi batarya programı geldi kaldıramıyorum ya kaldır diyorum tel yeniden başlıyor