Ferzan
Üye
Hacı htc one x plus içinde aynı yöntemler geçerlimi ?
yani yapım veya dosya farkı var mı ?
root attım galiba
Teşekkürler...
Baashunter merhaba,Lg optimus Black te başarılı teşekkürler.Şimdi cm 10 yükliyecem
benim tel galaxy grand 9082 root yapmak istiyom ama pek fazla anlamıyom bu işlerden. Sadece programı kuracam pc ye grandı hata ayıklama modunda bağlayıp root u tıklayacam başka bir şey yok yani sd karta birşey falan atmaya gerek yok DOĞRU MU?
Unlock Root adlı bir program var,internetten arayınca kendi sitesi geliyor.Girip programı indirip kurduktan sonra telefonu Bilgisayara bağladığında telefonu tanıyacak tanıdıktan sonra Root kısmına dokununca telefonu rootlayacak.Geri almak istersen Root yetkisini tekrar aynı ilemle bu sefer unroot seçeneğini tıklamanız yeterli.
Bu yöntemle root işlemi tamamlanmakta fakat Rom değiştirme olayını bende malesef anlayamadım böyle Ali Topu tutu öğretir gibi bir arkadaşın anlatımını beklemekteyim umarım bir bilen arkadaşımız bizler için biraz vakit harcar.
Bu arada root emeyebilir bir iki defa deneyin fakat olmuyorsa,Odin ile root işlemini yapabilirsiniz benim S Duos telefonumda işe yaradı bilginize.
bende aynısını yaptımda hep hata veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?