bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende aynı fikirdeyim.ben yinede keşke Wp8 kırılmasa diyenlerdenim..
kırılınca sen kendin geliştircen gibi bişey ama onuda dusunmek lazımKırılmasına kesinlikle karşıyım ben. WP8 gelişimini bitirir.
Sistem kırılsa bile siz kırılma işlemini yapmadığınız sürece sizin için fark eden bir şey olmayacak. Bende güvenlik ten yanayım.
Ama riskli bir durumkırılınca sen kendin geliştircen gibi bişey ama onuda dusunmek lazım
nasıl riskli durum ios ta kırık ama riskli birşey yok Androidde kırık riskli birşey yk mağazada gelişir hatta daha cok gelişir diğr platformlar nasıl geliştiyse buda gelişir.Karşı olanların karşı olması o yüzden değil.Tabi ki kırma işlemini yapmayan biri kırmadan etkilenmezKarşı olma sebebi mağazanın gelişiminin yavaşlaması.Neden ve nasıl yavaşlayacağını söylememe gerek yok sanırım.
Ama riskli bir durum
nasıl riskli durum ios ta kırık ama riskli birşey yok Androidde kırık riskli birşey yk mağazada gelişir hatta daha cok gelişir diğr platformlar nasıl geliştiyse buda gelişir.
asıl %50 kullanıcı kırılsada alsam diyor diğer platformlardaKullanıcı sayısından dolayı riskli dedim.Yani diğer platformların çok fazla kullanıcısı vardı ve çok fazla kişi gelişimine katkı sağladı. WP'un diğerlerine kıyasla daha az kullanıcısı var.Yani gelişir evet o konuda haklısın ama acaba kırılmasaydı daha mı hızlı gelişirdi sorusu geliyor insanın aklına.
İşte onu kırıldığı zaman hep birlikte göreceğizasıl %50 kullanıcı kırılsada alsam diyor diğer platformlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?