Üniversitenin eczanesi soyuldu, kanserli hastalar ilaç bekledi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üniversitenin eczanesi soyuldu, kanserli hastalar ilaç bekledi
Diyarbakır Dicle Üniversitesi (DÜ) Onkoloji Hastanesi'nde 300 bin lira değerindeki ilaçların çalınması nedeniyle kanserli hastalara uzun süre ilaç verilemedi.
Polisin soruşturma başlattığı hırsızlık olayı Dicle Üniversitesi'ne ait eczanede gerçekleşti. Olayın gerçeklemesinden sonra üniversite yönetimi de soruşturma başlattı.

Kanserli hastaların tedavisi için kullanılan ve pahalı olan ilaçların çalınması üzerine bazı kanserli hastaların tedavisinin geciktirildiği öğrenildi. Gece özel güvenlik görevlileri tarafından korunan hastaneye giren hırsızların eczanenin demir parmaklıklarını kırdıktan sonra içeriye girdiği ifade edildi. Sabah işe gelen eczane görevlilerinin ilaçların çalındığını fark etmesiyle olay polise bildirildi. Polisin olay yerinde yaptığı inceleme sırasında çalınan ilaç miktarının yaklaşık 300 bin lira değerinde olduğu belirlendi.

Olay yeri inceleme ekipleri, eczanede parmak izi kontrolü yaparak, hırsızların izine ulaşmaya çalıştı. Çalınan ilaçlar nedeniyle sabah saatlerinde kemoterapi almak için gelen hastalar, hastane yönetimi tarafından bekletildi. İlaçların çalınması nedeniyle mağdur olan hastalara, uzun süre ilaç verilemedi. Onkoloji Hastanesi yetkilileri, hırsızlık olayı üzerine soruşturma açarken, polis ekiplerinin hırsızları yakalamak için güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldığı bildirildi. kaynak : zaman
 
spy ghost

spy ghost

Üye
Hırsız da tam yerini bulmuş be insafsız soyacak yer bulamadınmı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
409
Türk-X
mürteza16
Cevap
1
Görüntüleme
541
hasan3472ty
KARİZMATİX
Cevap
2
Görüntüleme
579
98farom98
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
337
Haydar


Üst Alt