Tavsiye Üniversite wifi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lamia925

lamia925

Üye
    Konu Sahibi
Üniversite wifi
Arkadaşlar üniversite wifilerine bağlanma windowsphone da nasıl oluyo detaylı bağlanmayı denedim sertifikayı filan androiddeki gibi yaptım ama olmadı

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Henüz Windows Phone'da Eduroam desteği yok.

dakamon

dakamon

Üye
Eap- ttls pap güvenlik desteği henüz yok. Eap-ttls geldi ama pap ı duşunmemişler. Eduroam internet sistemi de pap ı da istiyor.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen sınıftan bir kız telefonunun WiFi'a giremediğini söyledi bana ama yapacak bir şey yok şimdilik.

lazye

lazye

Üye
Wp pismanliktir :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
lazye

lazye

Üye
Kime göre , neye göre ? Şimdi burda Windows Phone kullananlarda aynısını Android için "5 para etmez" dese kim haklı olacak bu durumda ?
Bnm amacım kargaşa çıkarmak değil ama wp nin daha çok yolu var bunu kimse inkar edemez amacım bunu belirtmek :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bnm amacım kargaşa çıkarmak değil ama wp nin daha çok yolu var bunu kimse inkar edemez amacım bunu belirtmek :)
Bunu bu şekilde belirtmenin sana da saçma geleceğini düşünüyorum zira ilk yorumunuzu tarafsız bi şekilde eleştirin göreceksiniz.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Ben üniversite wifi ile sorunsuz bağlanıyorum. Bir iki şifre verdim tamam.
Her üniversitenin kullandığı sistem ayrı sanırım. Ben yani o wp hakkında yapılan uyumsuzluk sorunlarını hiç yaşamadım

Son düzenleme:
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Şimdi polyannacılık oynamaya gerek yok bu durumda hala her istediğimi karşılıyor telefonum, üstelik lumia 520 yani. Sosyal ağlar, kamera, film, müzik. Elinizdeki note 3 lerle s5lerle çok farklı şeyler yapmıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve ON9
ON9

ON9

Üye
senin pişmanlık klasmanın sadece bu örnek için geçerli beyefendi. Mürekkep yalama devri bitip de yalatma aşamasında olanlar için pişmanlık söz konusu değil sanırım anlatabildim.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
lazye

lazye

Üye
senin pişmanlık klasmanın sadece bu örnek için geçerli beyefendi. Mürekkep yalama devri bitip de yalatma aşamasında olanlar için pişmanlık söz konusu değil sanırım anlatabildim.
O zmn bende şöyle soyleyim zevkler tartışılmaz ama sen eğer mürekkep olmadan yalatma pesindeysen o ayrı tabi :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
O zmn bende şöyle soyleyim zevkler tartışılmaz ama sen eğer mürekkep olmadan yalatma pesindeysen o ayrı tabi :)

Murekkebi gorememek ayrı görmek istememek ayrı oraya girmeyelim isterseniz

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve emz
lazye

lazye

Üye
Murekkebi gorememek ayrı görmek istememek ayrı oraya girmeyelim isterseniz
Bunu gormek yada görmemekle bi alakası yok bende wp kullandım kotu demiyorum beni anlamiyosunuz ama hep bi taraftan bakıyorsunuz sizin dediğinize gore telefonun amacı zaten oyun oynamak falan değil be işlemi yapiyo mu tamam o zaman geresi teferruat...

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
lazye

lazye

Üye
Bunu gormek yada görmemekle bi alakası yok bende wp kullandım kotu demiyorum beni anlamiyosunuz ama hep bi taraftan bakıyorsunuz sizin dediğinize gore telefonun amacı zaten oyun oynamak falan değil kendi işlemini yapiyo mu tamam o zaman geresi teferruat...

lazye

lazye

Üye
Nerdesye 3 Senelik Modeler Windows 10 Guncellemesini Alacak....
Her modelin güncelleme alması tabiki iyi bisey ama elinizi vicdaniniza koyun hangi guncellemesiyle vay buda mi oldu dediniz yani wp zaten aşırı donanım gerektiren bi sistem değil bütün modellerine güncelleme vermesi doğal Nokia da çok güncelleme vermişti ama sonunu hepbirlikte gördünüz kendi toparliyacagina inanıyorum ama o başka bi mevzu :)

emz

emz

Üye
Her modelin güncelleme alması tabiki iyi bisey ama elinizi vicdaniniza koyun hangi guncellemesiyle vay buda mi oldu dediniz yani wp zaten aşırı donanım gerektiren bi sistem değil bütün modellerine güncelleme vermesi doğal Nokia da çok güncelleme vermişti ama sonunu hepbirlikte gördünüz kendi toparliyacagina inanıyorum ama o başka bi mevzu :)

Hocam birincisi Nokia batmadı. Size neden mobil bölümün satıldığını yazayım.
Nokia yıllık patentlerden zaten mobil platformlardan ve üreticilerden aşırı derecede kazanıyordu. Ancak kendi üretiminden kazancının %10 kadar zarar edince kendini yenileme kararı aldı ve eskidiğini düşündüğü birimleri değiştirmeye karar verdi ancak maliyeti aşırı olacaktı. Onun yerine microsoft da kendisi için üretim bandı açacaktı ama Nokia değiştirmek isteyince de ben alayım dedi. Şimdi Nokia'nın elindeki para gayet yeterli. Sadece satıl sözleşmesi gereği bir süre yeni cihaz üretmeyecek ama telefon olarak. En geç 3 sene sonra kendi fabrikalarını kurar tekrar çünkü üretim engeli kalkacak sözleşmeden yani süresi dolacak engelin sonra üretecek. Ama nasıl üretir ne üretir bilemem. Ayrıca tüm birimleri de yenilenmiş olacak. Yeni ve sağlam bir dönüş olacak deniyor. Bekleyip göreceğiz.

lazye

lazye

Üye
Hocam birincisi Nokia batmadı. Size neden mobil bölümün satıldığını yazayım.
Nokia yıllık patentlerden zaten mobil platformlardan ve üreticilerden aşırı derecede kazanıyordu. Ancak kendi üretiminden kazancının %10 kadar zarar edince kendini yenileme kararı aldı ve eskidiğini düşündüğü birimleri değiştirmeye karar verdi ancak maliyeti aşırı olacaktı. Onun yerine microsoft da kendisi için üretim bandı açacaktı ama Nokia değiştirmek isteyince de ben alayım dedi. Şimdi Nokia'nın elindeki para gayet yeterli. Sadece satıl sözleşmesi gereği bir süre yeni cihaz üretmeyecek ama telefon olarak. En geç 3 sene sonra kendi fabrikalarını kurar tekrar çünkü üretim engeli kalkacak sözleşmeden yani süresi dolacak engelin sonra üretecek. Ama nasıl üretir ne üretir bilemem. Ayrıca tüm birimleri de yenilenmiş olacak. Yeni ve sağlam bir dönüş olacak deniyor. Bekleyip göreceğiz.
Bunları zaten biliyorum sadece çekilmek zorunda kaldi denilebilir ayrıca Nokia n1 tableti de tanıttı :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu diğer alanlara kaymadan burada noktalayalım :tebessüm:

Windows Phone sistemi, ilk çıktığı döneme göre oldukça yol kat etti. Gelişmeye ve kat etmeye de devam ediyor.
Hala eksikleri yok mu, var tabii ki.
Ancak "WP pişmanlıktır" demek biraz acımasız ve gülünç olur şu durumda... :bigstar:

:locked2:

• Beğen
Tepkiler: emz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt