Üniversite hakkında.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Üniversite hakkında.
Geçen sene istediğim bölümü kazanamadığım için bir sene daha hazırlandım. Bu sene arkadaşlarımdan askerlik ile ilgili bir duyum aldım bana askerlik şubesine gidip bişeyler yapman gerekiyor felan diyorlar böyle bir şey varmı? Birde kazandığım bölümün 1 sene zorunlu ingilizce hazırlık eğitimi var o sene harç ücretlerini normal üniversite harcına denk mi ödicem nasıl olucak bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler

symbian.forever

symbian.forever

Üye
askerlik kağıdın geldiyse askerliği erteletmen ( nasıl yazılır bilmiyorum ama tecil diye okunuyo :islik ettirmen gerekir )

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
tabi tecil ettirmek zorundasın gerçi üniversite tarafından tecil oluyor fakat gözden de kaçailiyor sen yinede bi bakıver harç konusunda da sıkıntı yok hazırlık sınıfında normal bölümün harcı ne kadarsa o kadar.

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
DraugHuan

DraugHuan

Üye
Aklın varsa Tecil ettirme, yaşın erken git askerlik yap gel. Çünkü ileride askerlikte çok zorlanırsın.

paradox07

paradox07

Üye
Evet durun durun.herkes atıp tutmuş :) arkadaşım askerliği tecil ettirmene gerek yok.üniversiteyi kazandıysan,oto hallolur.ben geçen seneden tecrübeliyim.üniversite hayatın boyunca askerliği düşünme.ikinci sorunu bilmiyorum,hazırlık okumadım ama tahminimce kazandığın bölüm üzerinden para ödeyeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt