Universal Kernel Config Cleaner

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Note 2 için yap kernel buluruz sorun değil :ehe

aleranol

aleranol

Üye
Aslında perseus kernelin note2 versiyonu çok farklı olmasa gerek. Eğer test etmen gerekirse denerim

PriZm

PriZm

Üye
Perseus değilde Devil için yapsa daha iyi.Note 2 için kral kernel o şuanda.

aleranol

aleranol

Üye
Yok ya devil kullanıyorum şu an. Faydası sadece 2ghz oc.
Ayrıca adam perseus kodlarını kullanarak oluşturmuş zaten bir diğer nokta da gpu voltajlari otomatikte olsa dahi voltajın yetersiz gelmesi. İllaki kendim ayarlamam lazım. Aslında iyi hoş ama daha gelişmesi gereken yerler var.

PriZm

PriZm

Üye
Faydası 2 ghz o.c'mu? ohoo yaşama sen dost. :D

Dualboot
3.0.8 Kernel
Voodoo Sound
O3 Optimizasyonları

Kerneli yapan Dertefuel1980 aynı zamanda Galaxy S kullanıyor.Note 2 aldıktan sonra iki telefona birden destek vermeye başladı.Kendisi kernel uzmanıdır.Zaten Galaxy S forumundan geldiğini söylediğime göre bunu yazmama gerek yok :oke:

GPU voltajları olayına gelince orasını kullanıcıya bırakması çok daha iyi aslında.Her telefon farklı olabiliyor.Sende stabil olan perseus stok voltajları bende sorun çıkartabilir yada çıkartmayabilir.

Perseus kernel kaynaklarından oluşturmasının nedeni şuanda Note 2 için adam akıllı başka kaynak olmaması.

aleranol

aleranol

Üye
Faydası 2 ghz o.c'mu? ohoo yaşama sen dost. :D

Dualboot
3.0.8 Kernel
Voodoo Sound
O3 Optimizasyonları

Kerneli yapan Dertefuel1980 aynı zamanda Galaxy S kullanıyor.Note 2 aldıktan sonra iki telefona birden destek vermeye başladı.Kendisi kernel uzmanıdır.Zaten Galaxy S forumundan geldiğini söylediğime göre bunu yazmama gerek yok :oke:

GPU voltajları olayına gelince orasını kullanıcıya bırakması çok daha iyi aslında.Her telefon farklı olabiliyor.Sende stabil olan perseus stok voltajları bende sorun çıkartabilir yada çıkartmayabilir.

Perseus kernel kaynaklarından oluşturmasının nedeni şuanda Note 2 için adam akıllı başka kaynak olmaması.

Laaayn. Dualbootu ben nasıl göremedim :stres::zzz:
Voodoo sound başka kernellerde de var. Hatta ac!d var yav. 3.0.8 unutmuş olabilirim :D birde tamam adam kernel uzmanı da olsun eksiği var :ehe
Şimdi sana soru. Dual bootu ben nerden yapıcam bak bunu destek yeni geldiği için bilmiyorum. Bana bir zahmet anlatıver :D :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Konuya baksan bi diyorum :D

aleranol

aleranol

Üye
Vuuuhu. Şu anda aynı romu dual boot olarak yaptım:ehe 1.5gb fazladan alan yiyor. Kernel değiştirince fix permission olayı 1sn sürüyor. Çok enteresan. Aynı sistemden 2 tane olması cwm de fix permission ve wipe işlemlerinin 1sn bile sürmenesini hata vernesini sağladı. Ama bunları yapmayinca bile sotun çıkarmıyor. Beynim sulandi :sahan:
Elimde aosp rom olsa iyi olurdu ama yok :D devilin konusuna girmedigim için görmemişim:D
Sevindirik oldum birde ahaha :D:D:D:D:D

PriZm

PriZm

Üye
Ben olsam Bir orjinal ve AOSP yüklerdim :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Linaro'ya sıcak bakmıyorum. Stabiliteyi bozuyor. 4.6 gcc ile derlenmesi daha iyi

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Konuya baksan bi diyorum :D

S3e de dualboot desteği gelse iyi olur :D bu arada config dosyalarının yolunu bulabilir misin büyük ihtimal /data içindedir.

enterneoll

enterneoll

Üye
beni s3 tester olarak yazabilirsin hiç korkmadan denerim :D ve bu arada sizce cm mi ? yoksa aosp mi ?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
CM de AOSP tabanlıdır. Güncellediğimde yazarım.

PriZm

PriZm

Üye

sen nasıl dayandında yapmadın hala şaşırıyorum :D neden yapmıyorsun ?
Ya defalarca rootladım sonra tekrar format atmadan orjinale döndürdüm :D

aslında nedeni basit.Galaxy S'de kernel/romlarla inanılmaz bir hız,performans ve özellik artışı oluyordu.Ama Note 2 de zaten bunlar stokta var.Haliyle bende gerek duymadım.

okullar kapandığında birşeyler yaparız artık :D

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
aleranol

aleranol

Üye
10 gün sonra falan bir tane paranoidlerden kuracam şu anki romun yanına.
Perseus kernel root\data\.perseus konumunda dosyaları mevcut muhtemelen config dosyaları
Devil kernelde ise sdcard0\devil konumunda içi boş data klasörü var.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
10 gün sonra falan bir tane paranoidlerden kuracam şu anki romun yanına.
Perseus kernel root\data\.perseus konumunda dosyaları mevcut muhtemelen config dosyaları
Devil kernelde ise sdcard0\devil konumunda içi boş data klasörü var.

Perseus ekli zaten ama cihaz desteği koymadım devilinki lazım.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:tşk:

aleranol

aleranol

Üye
Devile detaylı bakayım 1dk. Nawy de yardım etse iyi olur :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt