Faydası 2 ghz o.c'mu? ohoo yaşama sen dost.
Dualboot
3.0.8 Kernel
Voodoo Sound
O3 Optimizasyonları
Kerneli yapan Dertefuel1980 aynı zamanda Galaxy S kullanıyor.Note 2 aldıktan sonra iki telefona birden destek vermeye başladı.Kendisi kernel uzmanıdır.Zaten Galaxy S forumundan geldiğini söylediğime göre bunu yazmama gerek yok
GPU voltajları olayına gelince orasını kullanıcıya bırakması çok daha iyi aslında.Her telefon farklı olabiliyor.Sende stabil olan perseus stok voltajları bende sorun çıkartabilir yada çıkartmayabilir.
Perseus kernel kaynaklarından oluşturmasının nedeni şuanda Note 2 için adam akıllı başka kaynak olmaması.

birde tamam adam kernel uzmanı da olsun eksiği var 

1.5gb fazladan alan yiyor. Kernel değiştirince fix permission olayı 1sn sürüyor. Çok enteresan. Aynı sistemden 2 tane olması cwm de fix permission ve wipe işlemlerinin 1sn bile sürmenesini hata vernesini sağladı. Ama bunları yapmayinca bile sotun çıkarmıyor. Beynim sulandi
devilin konusuna girmedigim için görmemişim

Konuya baksan bi diyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu arada config dosyalarının yolunu bulabilir misin büyük ihtimal /data içindedir.Benim tel rootlu değil stok orjinalS3e de dualboot desteği gelse iyi olurbu arada config dosyalarının yolunu bulabilir misin büyük ihtimal /data içindedir.

Benim tel rootlu değil stok orjinal![]()
neden yapmıyorsun ?Ya defalarca rootladım sonra tekrar format atmadan orjinale döndürdüm
sen nasıl dayandında yapmadın hala şaşırıyorumneden yapmıyorsun ?

10 gün sonra falan bir tane paranoidlerden kuracam şu anki romun yanına.
Perseus kernel root\data\.perseus konumunda dosyaları mevcut muhtemelen config dosyaları
Devil kernelde ise sdcard0\devil konumunda içi boş data klasörü var.