United'ın Sigortası Attı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
United'ın Sigortası Attı!




United'ın Sigortası Attı!

Sezon başından beri defans hattında meydana gelen sakatlıklardan dlayı beli bükülen Manchester United'da, kaptan Nemanja Vidic'ten gelen haber şok etkisi yarattı.


Manchester - Manchester United kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 31 yaşındaki futbolcunun sağ dizinden menisküs ameliyatı geçirdiği ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan Kırmızı Şeytanlar'ın Sırp yıldızı, haftasonundaki Liverpool maçında ağrıları olduğu nedeniyle teknik direktör Sir Alex Ferguson tarafından riske edilmeyerek kadroya alınmamıştı.

Tecrübeli defans oyuncusu, geçtiğimiz sezon da geçirdiği ağır sakatlıklar sebebiyle uzun süreler sahalardan uzak kalmış ve sadece 10 resmi maçta forma giyebilmişti.

Kırmızı Şeytanlar'da defansın kalbi olan Vidic, 2006 yılının Ocak ayında Spartak Moskova'dan 7 Milyon Pound karşılığında Manchester United'a transfer olmuş ve kısa sürede teknik direktör Alex Ferguson'un vazgeçemediği oyuncular arasındaki yerini almıştı.

Vidic, Kırmızı Şeytanlar'da toplam 248 resmi maçta görev alıp 18 de gol attı.

İngiliz ekipte, kaptan Vidic'in yanı sıra diğer defans oyuncuları Chris Smalling ve Phil Jones'un da sakatlıkları devam ediyor.

Hazırlayan: ÖZGÜR İNCE

Kaynak: MACKOLIK
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
iyice semihe saracaklar desene :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt