[Union Content] Samurai II: Vengeance HD v1.2.7(1) MeeGo

Sponsorlu Bağlantılar

ceycaduda

Üye

Dostum yapman gereken sey cok basit ayarlardan gelistirici modunu acip menuden terminale gireceksin ve o kodlari yazacaksin.

----------Eklendi @ 09:39:36 ---------- Yazıldı @ 09:35:22 ----------

http://www.maxicep.com/meego/nokia-n9a-nasil-oyun-uygulama-yuklenir-580376.html
2. Yontemin basinda yazdim nasil yapilacagini. Eger ilk seferinse cihaz indirme yapacak onun icin internet baglantisi sart.

Kardeş denedim yapmayı password istedi dediğin gibi rootme yazdım incorrect dedi anlamadım ben ne yapmamız gerektiğini biraz daha açıklarmısın sana zahmet?

KOF!K

Üye
1. olarak ayarlar/yüklemeler/"mağaza harici kaynaklardan gelen yüklemelere izin ver" bunu etkinleştiriyoruz 2. olarak geliştirici modunu etkinleştiriyoruz. Bunu yapabilmek için ayarlar/güvenlik/geliştirici modu'na gidip etkinleştirmeyi yapıyoruz. Eğer ilk kez geliştirici modunu açıyorsanız bir internet bağlantınız olmalıdır, cihaz bazı dosyaları indirecektir sonra da cihazı yeniden başlatmalısınız. yeniden başladıktan sonra uygulamalarda terminali açıyoruz devel-su yazıp enter yapıyoruz şifre isteyecek rootme yapıyoruz . sonraki bölüme cd /home/user/MyDocs/Downloads yazıp enter yapıyoruz (boşluk ve işraretlere dikkat edelim ) son olarak dpkg -i vede indirdiğimiz dosya ismini yazıyoruz dosya isminin başını yazdıkdan sonra tab yapmamız yeterli ve sonkez enter diyoruz oyunu veya uygulamayı kuruyor . kurulum bittikten sonra exit yazıp çıkıyoruz

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
etkileyici :tşk: