Bahadir_fb
Üye
Sorun olmaz istediğin zaman yine yuklersinEyvallah kardesim ama eski surumu kurmama ragmen olmadi,kaldirirsam sikinti yaratmaz demi cunku unroot ozelligi var bi tek
Sorun olmaz istediğin zaman yine yuklersinEyvallah kardesim ama eski surumu kurmama ragmen olmadi,kaldirirsam sikinti yaratmaz demi cunku unroot ozelligi var bi tek
Eyvallah kardesim ama eski surumu kurmama ragmen olmadi,kaldirirsam sikinti yaratmaz demi cunku unroot ozelligi var bi tek
(Kaldırıp tekrar yukledinmikardrsim bu pro calismadi bi turlu(
( ins calistiravuliriz su uniconuSupersu sadece uygulamalara izin veriyor bildigim kadarıyla daha once ben kaldirmistim bir sorun olmamisti sen birde linkteki konuya bak bakalimEvet kaldirip tekrar yukledim,supersu yu kaldirirsamda root aktif olmadigi icin xposed devreden cikiyor ve hicbir uygulama bu da dahil calismiyor ,neden boyle bisey oluyor anlamiyoruk ne guzel calisiyordu supersu guncellenmeden once ,eski vesiyonunu yukledim yine ayni kirasim geldi telefonu
Dostum uygulamayı ac ve içinde tema bölümü var ordan tema secip uygula.ustam bu programda apayri bisey herneyse yardimin icin tekrar tesekkurler ama ins bu uniconu calistirmama yardimci olcak biri cikar![]()
Kardesim olayi cozumledim butun icon temelarini kaldirdim programida kaldirdim hepsinin yedegini alip.Ardindan supersu dan butun log kayitlarini temizleyip resetledim telefonu.Sonra bastan kurulumlari yapip supersu onayida alinca duzeldi ,yardim icin tekrar tesekkurlerUstam telefon lg optimus g pro, ilk verdigin linkteki program yani unicon cok iyi bir sekilde calisiyordu ama supersu bir guncelleme yapti ve guzelim programi bitirdi.Ne yaparsam yapiyim suan olmuyor ,verdigin linklerdekinide calistiramiyorum sonuncusu haric,o da sadece cm temasi yuklu olanlarda gecerli, hani cidden ilk defa bu kadar dibine indim kurcaladim ,dalvikte cozum degilse ne pekiKardesim olayi cozumledim butun icon temelarini kaldirdim programida kaldirdim hepsinin yedegini alip.Ardindan supersu dan butun log kayitlarini temizleyip resetledim telefonu.Sonra bastan kurulumlari yapip supersu onayida alinca duzeldi ,yardim icin tekrar tesekkurler
Kendine teşekkür edeyim bari güzel konuymuş
touchwize dönüş yaptım iyi oldu 
Daha önce iyi çalışıyordu supersu güncellemesinden sonra hata vermeye başladı ve touchwiz arayüzüne dönüş yapamıyorum. Eski ikonları geri yükleyemiyorum.