Unicon icon themer pro apk v_1.6.6 [stoc rom icon değişimi kullanım anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: soldierman

soldierman

soldierman

Üye
Evet kaldirip tekrar yukledim,supersu yu kaldirirsamda root aktif olmadigi icin xposed devreden cikiyor ve hicbir uygulama bu da dahil calismiyor ,neden boyle bisey oluyor anlamiyoruk ne guzel calisiyordu supersu guncellenmeden once ,eski vesiyonunu yukledim yine ayni kirasim geldi telefonu

Sagolasin kardesim ama benimki stock rom orjinal rom bu olmayabilir ama yinede denerim :(( ins calistiravuliriz su uniconu

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Evet kaldirip tekrar yukledim,supersu yu kaldirirsamda root aktif olmadigi icin xposed devreden cikiyor ve hicbir uygulama bu da dahil calismiyor ,neden boyle bisey oluyor anlamiyoruk ne guzel calisiyordu supersu guncellenmeden once ,eski vesiyonunu yukledim yine ayni kirasim geldi telefonu
Supersu sadece uygulamalara izin veriyor bildigim kadarıyla daha once ben kaldirmistim bir sorun olmamisti sen birde linkteki konuya bak bakalim

• Beğen
soldierman

soldierman

Üye
ustam bu programda apayri bisey herneyse yardimin icin tekrar tesekkurler ama ins bu uniconu calistirmama yardimci olcak biri cikar :(

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
ustam bu programda apayri bisey herneyse yardimin icin tekrar tesekkurler ama ins bu uniconu calistirmama yardimci olcak biri cikar :(
Dostum uygulamayı ac ve içinde tema bölümü var ordan tema secip uygula.

Yada ilk verdigim linkteki uygulama ile istediğin tema paketini cihaza uygulayabilirsin

• Beğen
soldierman

soldierman

Üye
Ustam telefon lg optimus g pro, ilk verdigin linkteki program yani unicon cok iyi bir sekilde calisiyordu ama supersu bir guncelleme yapti ve guzelim programi bitirdi.Ne yaparsam yapiyim suan olmuyor ,verdigin linklerdekinide calistiramiyorum sonuncusu haric,o da sadece cm temasi yuklu olanlarda gecerli, hani cidden ilk defa bu kadar dibine indim kurcaladim ,dalvikte cozum degilse ne peki :(Kardesim olayi cozumledim butun icon temelarini kaldirdim programida kaldirdim hepsinin yedegini alip.Ardindan supersu dan butun log kayitlarini temizleyip resetledim telefonu.Sonra bastan kurulumlari yapip supersu onayida alinca duzeldi ,yardim icin tekrar tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ustam telefon lg optimus g pro, ilk verdigin linkteki program yani unicon cok iyi bir sekilde calisiyordu ama supersu bir guncelleme yapti ve guzelim programi bitirdi.Ne yaparsam yapiyim suan olmuyor ,verdigin linklerdekinide calistiramiyorum sonuncusu haric,o da sadece cm temasi yuklu olanlarda gecerli, hani cidden ilk defa bu kadar dibine indim kurcaladim ,dalvikte cozum degilse ne peki :(Kardesim olayi cozumledim butun icon temelarini kaldirdim programida kaldirdim hepsinin yedegini alip.Ardindan supersu dan butun log kayitlarini temizleyip resetledim telefonu.Sonra bastan kurulumlari yapip supersu onayida alinca duzeldi ,yardim icin tekrar tesekkurler

Iyi sonunda cozmussun sorunu hayirli olsun :)Kendine teşekkür edeyim bari güzel konuymuş :D touchwize dönüş yaptım iyi oldu :)

• Beğen
MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Daha önce iyi çalışıyordu supersu güncellemesinden sonra hata vermeye başladı ve touchwiz arayüzüne dönüş yapamıyorum. Eski ikonları geri yükleyemiyorum.

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Teşekkür ederim.Bi deneyeyim :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
By@dmin

By@dmin

Üye
G3 te xposed fremawork çalışmadığından kullanamadım.