Iphone güzel değil demiştim :) Çamur atmak için pusuda bekliyormuş. :kıskıs: Şakasına diyorum. :)
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: Iphone güzel değil demiştim Genişletmek için tıkla ... Çamur atmak için pusuda bekliyormuş. Şakasına diyorum.
muhammed4949' Alıntı: Iphone güzel değil demiştim Genişletmek için tıkla ... Çamur atmak için pusuda bekliyormuş. Şakasına diyorum.
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Çamur atmak için pusuda bekliyormuş. Şakasına diyorum. Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007' Alıntı: Çamur atmak için pusuda bekliyormuş. Şakasına diyorum. Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Konu Sahibi mürteza16' Alıntı: Selamün Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Konu Sahibi konularımı hortlatmayın ya SHS' Alıntı: Selam millet Genişletmek için tıkla ... sanada selam olsun
SHS Üye muhammed4949' Alıntı: konularımı hortlatmayın ya sanada selam olsun Genişletmek için tıkla ... hamsi yedin mi hamsi
muhammed4949' Alıntı: konularımı hortlatmayın ya sanada selam olsun Genişletmek için tıkla ... hamsi yedin mi hamsi
Baydırman Moderator başlık saçma olmuş. ne yani ümmeti muhammed (sav) bu kadar mı ya da konuya gelmeyen ümmeti muhammed (sav) değil mi?
başlık saçma olmuş. ne yani ümmeti muhammed (sav) bu kadar mı ya da konuya gelmeyen ümmeti muhammed (sav) değil mi?