achambo
Üye
olmadı şimdi emek lazım düzgün istesen bunu koycaktımAdmin Üstlerimden Rütbe Yükseltme Gibi Falan Yani Fena Olmazdı Hani![]()

nothing is for free
(şu yumruk atıp puan ölçen aletlerde para olmayıp tuşuna basınca diyor)
olmadı şimdi emek lazım düzgün istesen bunu koycaktımAdmin Üstlerimden Rütbe Yükseltme Gibi Falan Yani Fena Olmazdı Hani![]()

Nasılsın abi iyisin inşallah![]()

Bazıları aşmış daAsıl klipleri güzel yahu.. Ha tabi klipleri youtubedan izliyorsan orası ayrı

2012 Yılından Beri Yüzbaşı OlabildimBol bol yararlı paylaşım yap konu aç inan kendiliğinden yükseliyor rütbe![]()
Ama Forum Son Günlerde Çok İyi Daha Aktif Olucam Artık Yakında Beni Tümgeneral Olarak Görebilirsiniz 

Sanırım geleceğim hakkında masum planlarınız var

bu iyiye işaret

Demek o hain sendin !Yerinde gözüm var hacıayağını kaydirmaya geliyorlar
![]()
Ben admin olunca mesaj sayımı kendi elimle düzenledim meselaAdmin Üstlerimden Rütbe Yükseltme Gibi Falan Yani Fena Olmazdı Hani![]()
Bir Kere 2 Vuruşluk Olanlarda 2. Vuruşta Düğmeye Bastığımda Yüzüme Küt İnmişti O Vurduğumuz Yer O Gün Bugündür Yanına Yaklaşmıyorum o Makinanınolmadı şimdi emek lazım düzgün istesen bunu koycaktım
nothing is for free
(şu yumruk atıp puan ölçen aletlerde para olmayıp tuşuna basınca diyor)

30 bini geçmemişmiydi bir ara?Demek o hain sendin !
Ben admin olunca mesaj sayımı kendi elimle düzenledim mesela
Beni Bi 5 Dk Admin Yapsanıza Bi Arkadaşa Bakıp ÇıkıcamDemek o hain sendin !
Ben admin olunca mesaj sayımı kendi elimle düzenledim mesela
Bende Yeni İyileştim Biliyomusun Dalga Geçtiler Hep BenleYaz ayında grip mi olunur be. Burnum akıyor![]()

İvit30 bini geçmemişmiydi bir ara?
Diğer konuyu görmediniz mi ? Adam gribini hamstera bulaştırmışBende Yeni İyileştim Biliyomusun Dalga Geçtiler Hep Benle![]()
Hocam çok kötü bir durum. Felç gibiyimBeni Bi 5 Dk Admin Yapsanıza Bi Arkadaşa Bakıp Çıkıcam
Bende Yeni İyileştim Biliyomusun Dalga Geçtiler Hep Benle![]()
@0MG90Diğer konuyu görmediniz mi ? Adam gribini hamstera bulaştırmış

Hamster a mıDiğer konuyu görmediniz mi ? Adam gribini hamstera bulaştırmış
Farelerin Neden Kobay Olduklarının Bir Kanıtı Daha Grip Bile Kapıyor Hayvan 
Çok fazla kız resimli üye var napayım karıştı