DDorlion
Üye
Geçmiş Olsun Sana Günde 6 Saat Maxicep Yazıyorum Sabah 1 Öğlen 2 Akşam 3 Saat AlıcaksınHocam çok kötü bir durum. Felç gibiyim![]()
Geçmiş Olsun Sana Günde 6 Saat Maxicep Yazıyorum Sabah 1 Öğlen 2 Akşam 3 Saat AlıcaksınHocam çok kötü bir durum. Felç gibiyim![]()
anca kızlarla doldur hafızanıÇok fazla kız resimli üye var napayım karıştı![]()
Seni de mavi gözlü köpek avatarından tanıyordum mesela şimdi bulamıyorum hemenanca kızlarla doldur hafızanı

Hocam ben hayattan kopmuşum sen maxicep diyorsunGeçmiş Olsun Sana Günde 6 Saat Maxicep Yazıyorum Sabah 1 Öğlen 2 Akşam 3 Saat Alıcaksın
Şuan Burdasın Ne Yani Şimdi Sen Hayattan Koptuysan Bizde mi Koptuk Aman YarabbiHocam ben hayattan kopmuşum sen maxicep diyorsunOnlar eskidendi.

Adam komple dış yıkama yapmış kasaya@Revengeful ne düşünüyorsun
Bana bağlı değilsiniz. Benim durumlar farklı. Girmemin sebebi ise hemen hemen her türlü iletişim araçlarım kapalı şuan ( e mail ve g mail hariç ) Can sıkıntısı biraz da bıkkınlık var.Şuan Burdasın Ne Yani Şimdi Sen Hayattan Koptuysan Bizde mi Koptuk Aman Yarabbi![]()
Milletin kafasına kafasına vur sonra sustu deNe Oldu Sustu Herkes![]()
ahagaha benim de en son vurduğum bozuktu en aşağı 850 ölçüyoduBir Kere 2 Vuruşluk Olanlarda 2. Vuruşta Düğmeye Bastığımda Yüzüme Küt İnmişti O Vurduğumuz Yer O Gün Bugündür Yanına Yaklaşmıyorum o Makinanın![]()

Nasrettin Hocanın Testi Hikayesi Gibi Düşün Giderseniz Kafanıza Tokmak Atarım Muhabbet Koyu Canım Sıkılıyodu İyi GeldiMilletin kafasına kafasına vur sonra sustu de

Haksız mı ama ben onu daha güzel hayal ederdim gerçi açıkçası biraz hayal kırıklığına uğrattıAdam komple dış yıkama yapmış kasaya
Havan Olsun İşteahagaha benim de en son vurduğum bozuktu en aşağı 850 ölçüyodu![]()
İyi Kafana Vurmamış Ben Umutsuz Ev Kadınlarında Gördüdüm 5 Gün Sonra Başıma Geldi Acımasızca Vurdu Kafama 
hangisiniHaksız mı ama ben onu daha güzel hayal ederdim gerçi açıkçası biraz hayal kırıklığına uğrattı

who ?Haksız mı ama ben onu daha güzel hayal ederdim gerçi açıkçası biraz hayal kırıklığına uğrattı
Filmi Sonra İzlersin Gitmeneyse ben çıkıyorum 1 saate bakarım bir daha görüşürüz, film izlicem
who is she?

yurttayım ya hocalar yatın diye bağırıyoFilmi Sonra İzlersin Gitme![]()

Hocalarına Selam Söyle Buranın Url Ver Onlarda Katılsınyurttayım ya hocalar yatın diye bağırıyo![]()