Um... Her Şey Tadında Güzeldir Belkide?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
Ben de mi bıraksam acaba :hmmm Gerçi biz yeterince batırdık. Battı balık yan gider aynen devam gitmeyeyim. Kalıp biraz daha can sıkayım.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Ben de mi bıraksam acaba :hmmm Gerçi biz yeterince batırdık. Battı balık yan gider aynen devam gitmeyeyim. Kalıp biraz daha can sıkayım.

Sen gidersen ben naparım olum bütün cinayet büro'yu çorbacıya götürcek kimimiz var senden başka.

Çorba içermisin kanka ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Sonunda biri nicki doğru yazdı ya. Revengefull, revenegful, regeneful'lardan sıkılmıştım :D en iyisini yapıyorsun başarılar dilerim

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar pek denk gelmesekte dergi konusunda ortak hareket ettik güzel hareretli bir sohbetti..Sen zamanında sürekli yeni abonelik aldığında ben sana sinir oluyordum :D Hatta fake üyelik diye seni şikayet etmişliğimde vardır söyliyim içimde kalmasın :)
Fakat sonra gayet olumlu tavırlar sergilemeye başladın.. Siteye şuan sevilen bir üye olarak yer etmişken bırakıyorsun.. Yani zirvede bırakıyorsun.. Yolun açık olsun hayatında başarılar :)

Sendin o demek. :D:D Olsun sen görevini yapmışsın. Teşekkür ederim yorum için. :op:

- - - Eklendi - - -

Sonunda biri nicki doğru yazdı ya. Revengefull, revenegful, regeneful'lardan sıkılmıştım :D en iyisini yapıyorsun başarılar dilerim

Değerverdiğim insanlar hakkında hata yapma lüksüm yok, bro. :D

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Bi uğrayayım dedim.

otostopçu

otostopçu

Üye
:trip: :birak: :lac:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt