Ultimate Voice Recorder v4.01 (konuşma kaydedici) - Bip Sesi YOK !!

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
sertifika problemini farklı sitelerdeki kaynaklardan aşman mümkün değil sonuçta ben bunu sertifikalandırıp versem kendi imei numaranla tekrar sertifikalandırman gerek..Yani sertifikalandırmaktan başka yolun yok..yada deneme sürümünü kullanıp Programı Real parayla alırsınız

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
sizler sağolsun

mk148a

Üye
Bu program telefonu çok kasmas mı?

saol kardeş ama yüklenmiyor n73

evren66

Üye
merhabalar negative arkadaşımızın sertifikatlama sistemi sanırım değişmiş. Ben sayfasına üyeyim ama BURDAN dediğiniz sayfada yazılan işlemlerle sertikatlama sayfasında açılan menüde farklılık var. saygılarımla

kalinka

Üye
herşey güzel ellerine sağlık dostum ama konuşma sırasında programı nasıl aktif edip ses kaydedeceğiz bri türlü ayarlayamadım

james54

Üye
oldukca guzel ve yararlı bır program keske herkes bole ıyı programlar sunsa.....

eline emeğine sağlık kardeşim çok saol

çok saol arkadaşım ellerine sağlık. register nedir acaba. bi de o olsa tam süper olacak

hanoglu

Üye
Ben Versyon 3 Kullanıyorum. Hiç Bir Sorunum Yok.
Versyon 4 ü Yüklemek Ne Kazandırır Ne Kaybetirir
Lütfen Cevaplandırınız.

Az önce kurdum herhangi bir sorun yok.
Signed hale getirdim odpa dan aldim cer dosyasiyla.

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sertifika yapman için Bütün telefonların İmei numarasına göre yapman gerekir..yani sadece sen sertifikalayıp buraya upload etsen senden başkası kullanamaz..çünkü sertifika senin telefonuna aitir..aksi durum olsa zaten biz sertifikalandırıp koyardık

Anladim tesekkürler.
Peki signed yapanlar nasil yapiyor?

kardeş paylaşımın için saol