Ultimate Faves Pro Launcher ( Güncellendi) :]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askjnQ

Üye
    Konu Sahibi
Ultimate Faves Pro Launcher ( Güncellendi) :]
Arkadaşlar Öncelikle İlk Konum Olduğu İçin Hata Yaparsam Affola :)

Sürüm Arttırılmıştır !
-Bulanıklık azda olsa giderilmiştir
-Uygulama Ekleme Sayısı Yükseltilmiştir ..

Bu APK Dosyasının Yabancı Kaynaklı Bir Siteden Alıntı Olduğunu Belirtmek İsterim ...

İlk Videolarda Gördüm Hoşuma Gitti Araştırdım ve Buldum ..

Bende Sorunsuz Çalışmaktadır .. 3 Boyutlu ( 3D ) Bir Uygulamadır ..

Şunu Bilmenizi İsterim Launcher Gibi Tam Anlamıyla Telefonu Değiştirmemektedir Fakat Launcher Olarak Geçmektedir..Ne Demek İstediğimi Foto İle Daha İyi Anlayacaksınızdır ..

Çok Fazla Uzatmadan Paylaşmak İsterim ...

Görsel :

Link :

Mediafire :

Emeğe Saygı Lütfen .. Şimdiden Herkese Teşekkür Ederim .. İyi Kullanımlar :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Teşekkürler :oke:

alenkolik

alenkolik

Üye
gereksiz. Yinede saol.

alenkolik

alenkolik

Üye
:) yoruma bak, teşekkür adamın cebinden çıkıyor sanki. bu ülkeyi bize bırak ve uzaklaş birader

lan tip sana ne batti simdi tesekkur ederim veya etmem. guzel bi uygulama olmadigini belirttim ve tesekkur ettim. sana bi sokarim degil ulke dunyadan uzaklasirsin. durduk yere adamin asabini bozuyorsun. lale senin gibi her ota boka iyimi diyelim. senin gibileri yuzunden foumlarada bakilmiyor artik dingil. sen once kendi yorumuna bak. millete laf yetistirecegine konuyla alakali iyi veya kotu bisey yaz.

- - - Eklendi - - -

ben teşekkür ederim :)

yorumun için teşekkür ederim .. keşke diğer paylaşımlarım için şevk verseydin ama olsun yinede teşekkür ederim ..
daha iyilerini bekliyoruz senden dostum. kaliteli foruma kaliteli paylasimlar yakisir. tekrar saol.

askjnQ

Üye
    Konu Sahibi
lan tip sana ne batti simdi tesekkur ederim veya etmem. guzel bi uygulama olmadigini belirttim ve tesekkur ettim. sana bi sokarim degil ulke dunyadan uzaklasirsin. durduk yere adamin asabini bozuyorsun. lale senin gibi her ota boka iyimi diyelim. senin gibileri yuzunden foumlarada bakilmiyor artik dingil. sen once kendi yorumuna bak. millete laf yetistirecegine konuyla alakali iyi veya kotu bisey yaz.

- - - Eklendi - - -

daha iyilerini bekliyoruz senden dostum. kaliteli foruma kaliteli paylasimlar yakisir. tekrar saol.

teşekkür ederim sende sağol .. elimden geldiği kadarıyla iyi paylaşımlar yapmaya çalışacağım ..
Birde Arkadaşlar Kalp Kırıcı Konuşmayalım Lütfen Gerek Yok Tartışmaya Felan Güzel Güzel Paylaşımlar Yapıp Keyfini Çıkaralım ;) :)

kazimaydin

Üye
Teşekkür ediyorum çok faydalı s3 launcer doldu hala en iyisini arıyorum bide buna bakalım

askjnQ

Üye
    Konu Sahibi
en iyiyi aramaya gerek yok adw son sürümünü çıkardi çok iyi yaptı arayüzünü ve şarjı fazla yemiyor. kullanmani tavsiye ederim.. ;-) :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt