Milliler Sırbistan engelini aşamadı

Sponsorlu Bağlantılar

RomeusTR

RomeusTR

Üye
    Konu Sahibi
Milliler Sırbistan engelini aşamadı
A Milli Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası D Grubu'ndaki 3. maçında Sırbistan'a 80-74 mağlup oldu. 12 Dev Adam gruptaki 2. yenilgisini aldı. 12 Dev Adam, grupta 4. maçında Salı günü Belçika ile karşılaşacak.

EuroBasket 2017'de Türkiye, baştan sona kadar müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta turnuvanın favori takımları arasında yer alan Sırbistan'a 80-74 mağlup oldu ve gruptaki 2. yenilgisini aldı.



Türkiye, birçok kez maçı çevirme fırsatı yakaladıysa da bu şansları değerlendiremedi. Bu sonuçla birlikte Milliler, Sırbistan'a karşı oynadığı 16 karşılaşmanın 12'sini kaybetmiş oldu. Ay-yıldızlıların Sırbistan Milli Takımı'na karşı 4 galibiyeti bulunuyor.

12 Dev Adam, grupta 4. maçında Salı günü Belçika ile karşılaşacak.

ÜLKER SPORTS ARENA KAPALI GİŞE

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu 3. maçında Türkiye-Sırbistan maçını izlemek için Ülker Sports Arena'ya gelen kırmızı-beyazlı taraftarlar tribünlerde boş yer bırakmadı.

Grubun ilk iki maçında ay-yıldızlıları yalnız bırakmayan taraftarlar, Sırbistan maçında da salonu doldu. Sırbistan ataklarını ıslıklarla karşılayan Türkiye taraftarı, millilerin hücumlarında ise takımlarına büyük destek gösterdi.
 
bilisimler

bilisimler

Üye
Sağlık olsun her daim seninleyiz 12 dev adam :spr
 


Üst Alt